TÖRZSVÁSÁRLÓI PROGRAMUNK! :)

Törzsvárálói kártya

TÖRZSVÁSÁRLÓI PROGRAMUNK! :)

 

 Kedves Megrendelőink!

Nagy örömmel jelentjük be, hogy végre megérkezett a már általatok is kért Törzsvásárlási kártya! :) Ez sok előnyt és kedvezményt jelent majd számotokra. Ezzel kapcsolatban információkat itt találhattok:

 

1. Hogyan juthatsz hozzá a -10 % állandó kedvezményt biztosító kártyádhoz?

  • Nem kell mást tenned, mint egyszeri alkalommal bruttó 25.000 Ft, vagy afeletti összegben rendelni a webáruházból, vagy vásárolni személyesen a 1188 Budapest, Fenyőfa utca 1/A. szám alatti üzletünkben és már igényelheted is a kártyádat!

2. Hogyan kapod meg a törzsvásárlói kedvezményre jogosító kártyát?

  • Ha a webáruházon keresztül rendelsz minimum  bruttó 25.000 Ft összegben, akkor mi a megrendelt termékek mellé betesszük a csomagodba a  -10 % állandó kedvezményt biztosító kártyát, melyet a következő rendelésed alkalmával már használhatsz is.
  • Ha személyesen az üzletünkben vásárolsz  minimum  bruttó 25.000 Ft összegben, akkor mi a helyszínen már meg is ajándékozunk Téged, a saját -10 % állandó kedvezményt biztosító Törzsvásárlói kártyáddal, tehát személyesen át is veheted azt.

3.  Hogyan használhatod a kártyát, és érvényesítheted a -10%-os állandó kedvezményedet?

  • A webáruházon keresztüli rendelés esetében úgy, hogy a Megrendelőlapon lévő Megjegyzés rovatba beírod a Törzsvásárlói kártyádnak a sorszámát, így mi be tudunk majd azonosítani a neved és a sorszámod alapján. (Minden kártya a tulajdonosával együtt regisztrálva lesz a rendszerünkben.) Miután elküldted a rendelésedet, a rendszerünk az fogadja, és mi 24 órán belül küldünk neked egy visszaigazoló email-t a melyben jóváírjuk számodra -10 % kedvezményt. (Csökkentjük a vételárad végösszegét -10%-kal.)
  • Az üzletben vásárolva csak felmutatod a kártyádat, vagy bemondod a sorszámodat, és már meg is kapod a -10% kedvezményt.
Fontos továbbá, hogy a kedvezményt csak a termékekre tudjuk jóváírni, a szállítási-, illetve a postaköltségekre ez nem vonatkozik! 

Amennyiben további kérdésed lenne a Törzsvásárlási kártyával kapcsolatban, fordulj felénk bizalommal az alábbi elérhetőségeken:

  • emailben: info@edesizek.hu
  • Telefonon: 06/30-8490-360

 

 

 

Szerző: Eniko