Cupcake díszítés habzsákkal – szívecske technikája

hearts-techniquezoom-main

Cupcake díszítés habzsákkal – szívecske technikája

 

Most pedig megmutatjuk a cupcake díszítését egy habzsákkal készített szívecskét és annak technikáját. Szükségünk lesz ehhez a habzsákon kívül egy No. 12-es kinyomócsőre, egy standard csatolófejre (ami segítségével rögzítjük a habzsákhoz a kinyomócsövünket) és tetszőleges színű ételszínezővel színezett vajkrémre.

1. Lépés:

A cupcake díszítésének megkezdése előtt a habzsákunkba helyezzük bele a No. 12-es kinyomócsővet, rögzítsük a standard csatolófejjel, és töltsük félig habzsákunkat az előre megszínezett krémmel. Tartsuk a zsákunkat 90° -os szögben (habzsák helyes tartása). A kinyomócsövünket alig tartsuk el a cupcake  felszínétől, miközben a habzsákunkat megnyomva elkészítünk egy gömböt, aminek a végét, a habzsák nyomásával abbahagyva elhúzzuk 6 óra irányában.

2. Lépés:

Jöhet a szívecskénk másik fele. Ismételjük az előbbi folyamatot, miközben folyamatosan csökkentsük a habzsák nyomását, hagyva, hogy a két forma keveredjen egymással, össze érjenek és egy V formát vegyenek fel.

3. Lépés:

 

Minden hozzávalót és kelléket egy helyen megtalálsz és beszerezhetsz, itt az Édes Ízek oldalán a Termékeink menüpontba. Legyen minél kényelmesebb, átláthatóbb és egyszerűbb a hozzávalók beszerzése, ebben segítünk mi neked!

Szerző: Eniko