Cupcake díszítése habzsákkal – csavar minta technikája

1M-Swirl-with-Tip-main

Cupcake díszítése habzsákkal – csavar minta technikája

Most pedig megmutatjuk a cupcake díszítését, a csavar készítésének technikáját. Szükségünk lesz ehhez a habzsákon kívül egy No. 1M-es kinyomócsőre és tetszőleges színű ételszínező géllel színezett vajkrémre.

1. Lépés:

A cupcake díszítésének megkezdése előtt a habzsákunkba helyezzük bele az No. 1M-es kinyomócsővet, és töltsük 1/4-ig habzsákunkat az előre megszínezett krémmel. Tartsuk a habzsákunkat 90°-os szögben (habzsák helyes tartása). A kinyomócsövünket alig tartsuk el a tortánk felszínétől, és kövessünk a cupcake díszítése során annak szélét, miközben a habzsákunkat erőteljesen nyomjuk, amíg megjelenik a krém. Ha leírtuk az első kört, zárjuk le, és emeljük meg picit a kinyomócsövet, és hagyjuk abba a habzsák erőteljes nyomását.

2. Lépés:

Ezzel a mozdulattal, egy körben beborítjuk az egész cupcake felszínét.

 

3. Lépés:

Következik a második kör, a belső kör, ami az első krém rétegre kerül, de már nem lesz olyan széles, mint a külső, amit úgy zárunk le, hogy a cupcake közepének tetejéhez érve befejezzük a habzsák nyomását, és megemeljük felfelé a kinyomócső végét.

 

Minden hozzávalót és kelléket egy helyen megtalálsz és beszerezhetsz, itt az Édes Ízek oldalán a Termékeink menüpontban. Legyen minél kényelmesebb, átláthatóbb és egyszerűbb a hozzávalók beszerzése, ebben segítünk mi neked!

 

 

Szerző: Eniko