Díszítőcsövek és minták

Díszítőcsövek és minták

Ez az a pont, amivel a desszertjeink dekorálása kezdődik. Kiválasztjuk a nekünk tetsző, vagy a témához leginkább illő díszt, ami lehet akár kosár, kagyló, virág forma. Vegyük hát sorba a kinyomócsöveket fajtájuk szerint.

Kör/gömb alakú

.

Használhatjuk körvonalak elkészítéséhez, kitöltéshez, részletek kiemeléséhez, írott és nyomtatott feliratokhoz, figurák elkészítéséhez; gömbök, labdák, gyöngyök, szaggatott vonalak, rácsvonalak, csipkék, virágok belsejének díszítéséhez. Több méretben kapható.

Levél minta

 

Segítségével tökéletes virág levelet készíthetünk. A v nyílás adja meg a levél tökéletes formáját. A levél formájú kinyomócsövek segítségével könnyen készíthetünk még fodrot, egyszerű és álló levelet is. Szintén több méretből válogathatunk.

Virág minta

Több fajta virágot is tudunk készíteni a sokféle kinyomócsőnek köszönhetően. 6-12 szirmú virág kinyomócsövek kaphatóak, természetesen mindegyik több méretben.

 

Fodrok készítése

A fodor készítő kinyomócső alja egy könnycsepphez hasonlít, míg teteje egy nyitott virágéhoz. Gyönyörű szalagokat, füzéreket, köríveket, csavarokat, csipkézést és különleges hatásokat hozhatunk létre alkalmazásával.

Kosárfonás

A kosárfonás az egyik legkülönlegesebb díszítési mód. Nem kell tőle megijedni, csak elsőre tűnik nehéznek, valójában kis gyakorlással, gyönyörű dolgokat készíthetünk vele.

Rózsa kinyomócső

 

Ez egy nagy, nyitott, széles díszítőcső, amit a rózsák és különböző virágok készítésénél használunk. Ez biztosítja ugyanis a rózsa, szegfű, margaréta, árvácskának az alapját. E köré építjük fel a virágot szirmonként pl: a 104-es kinyomócső segítségével.

Szirom minta

Ennek a kinyomócsőnek köszönhetjük sok virágunkat, pl: rózsa, margaréta, árvácska stb. A kinyomócső segítségével, a virágtűre helyezett sütőpapírra egyesével visszük fel például a rózsa szirmait, tetszőleges mennyiségben és nagyságban.

Szív alakú kinyomócső

Ez az egyik legspeciálisabb kinyomócső, talán nem is kell bemutatni, miért. Egyszerű, gyors és nagyon mutatós szívecskéket köszönhetünk neki.

Csillag alakú

Talán legtöbben ezt a fajta díszítési módot ismeritek, a tortákon, süteményeken sokszor találkozhatunk vele. Készíthető még segítségével: szalagcsokor, csillag, virág, kagyló.

Fű minta

 

Ezzel készíthetjük igény szerint a füvet, hajat, cikk-cakk hatást, egyenesből álló fürtöket stb.

Nem törekedtünk a teljes készlet bemutatására, hanem a fő irányokat szerettük volna bemutatni.  Minden hozzávalót és kelléket egy helyen megtalálsz és beszerezhetsz, itt az Édes Ízek oldalán a Termékeink menüpontban. Legyen minél kényelmesebb, átláthatóbb és egyszerűbb a hozzávalók beszerzése, ebben segítünk mi neked!

Szerző: Eniko