Torta díszítése habzsákkal – csillag minta

csillag1

Torta díszítése habzsákkal – csillag minta

Most pedig megmutatjuk a torta díszítését kis csillag készítésének technikáját. Szükségünk lesz ehhez a habzsákon kívül egy No. 17-es kinyomócsőre, egy standard csatolófejre (ami segítségével rögzítjük a habzsákhoz a kinyomócsövünket) és tetszőleges színű ételszínezővel színezett vajkrémre.

1. Lépés:

A torta díszítésének megkezdése előtt a habzsákunkba helyezzük bele a No. 17-es kinyomócsővek, rögzítsük a standard csatolófejjel, és töltsük félig habzsákunkat az előre megszínezett krémmel. Tartsuk a zsákunkat 90° -os szögben a kezükben. A kinyomócsövünket alig tartsuk el a tortánk felszínétől (ne érjen oda a tortánkhoz a díszítés során), miközben a habzsákunkat egyenletesen nyomjuk.

2. Lépés:

Amennyiben növelni, vagy csökkenteni szeretnénk a csillag méretét, ezt a habzsák nyomásával tudjuk szabályozni. Ha elértük a megfelelő méretű csillagot, akkor hagyjuk abba a habzsákunk nyomását.

3. Lépés:

Ha megjelenik a torta felszínén a csillag, akkor, fejezzük be a habzsák nyomását és ezt követően emeljük fel a kinyomócsövet a mintáról.

 

Minden hozzávalót és kelléket egy helyen megtalálsz és beszerezhetsz, itt az Édes Ízek oldalán a Termékeink menüpontba. Legyen minél kényelmesebb, átláthatóbb és egyszerűbb a hozzávalók beszerzése, ebben segítünk mi neked!

 

 

 

Szerző: Eniko