Torta díszítése habzsákkal – kötél minta

Torta díszítése habzsákkal – kötél minta

Most pedig megmutatjuk a torta kötél mintával díszítésének technikáját. Szükségünk lesz ehhez a habzsákon kívül egy No. 21-es kinyomócsőre, egy standard csatolófejre (aminek segítségével rögzítjük a habzsákhoz a kinyomócsövünket) és tetszőleges színű ételszínező géllel színezett vajkrémre.

1. Lépés:

A torta díszítésének megkezdése előtt a habzsákunkba helyezzük bele az No. 21-es kinyomócsövet, rögzítsük a standard csatolófejjel, és töltsük félig habzsákunkat az előre megszínezett krémmel. Tartsuk a zsákunkat 45°-os szögben, hat óránál (habzsák helyes tartása). A kinyomócsövünket alig tartsuk el a tortánk felszínétől, és kövessünk a torta díszítése során annak szélét, miközben a habzsákunkat erőteljesen nyomjuk, amíg megjelenik az első S betűnk, majd emeljük meg a kinyomócsövet és hagyjuk abba a habzsák erőteljes nyomását.

2. Lépés:

Az S betűnk házához érintjük a díszítőcsövünket.

3. Lépés:

Folytatjuk tovább az S betűk készítését, egészen addig, amíg körbe nem érünk a tortánkon.

4. Lépés:

Itt pedig egy bemutató a Wilton jóvoltából annak, aki szereti élőben is látni a technikákat:

.

Minden hozzávalót és kelléket egy helyen megtalálsz és beszerezhetsz, itt az Édes Ízek oldalán a Termékeink menüpontban. Legyen minél kényelmesebb, átláthatóbb és egyszerűbb a hozzávalók beszerzése, ebben segítünk mi neked!

Szerző: Eniko