Torta díszítése habzsákkal – kriksz-kraksz minta

sotas-techniquezoom-main

Torta díszítése habzsákkal – kriksz-kraksz minta

Most pedig megmutatjuk a torta kriksz-kraksz mintával díszítésének technikáját. Szükségünk lesz ehhez a habzsákon kívül egy No.2-es kinyomócsőre, egy standard csatolófejre (aminek segítségével rögzítjük a habzsákhoz a kinyomócsövünket) és tetszőleges színű ételszínező géllel színezett vajkrémre.

1. Lépés:

A torta díszítésének megkezdése előtt a habzsákunkba helyezzük bele az No. 2-es kinyomócsővet, rögzítsük a standard csatolófejjel, és töltsük félig habzsákunkat az előre megszínezett krémmel. Már kezdhetjük is a díszítését, egyszerűen csak nyomjuk a habzsákunkat, és hagyjuk, hogy szabadon, össze-vissza tekeregjen a krémcsíkunk. Legjobban a torta oldalának befedésénél mutat, figyeljünk azonban arra, hogy a tetejétől az aljáig mindenhol egyenletesen vonjuk be a tortánkat díszítés közben.

Minden hozzávalót és kelléket egy helyen megtalálsz és beszerezhetsz, itt az Édes Ízek oldalán a Termékeink menüpontban. Legyen minél kényelmesebb, átláthatóbb és egyszerűbb a hozzávalók beszerzése, ebben segítünk mi neked!

 

 

Szerző: Eniko