Imádnivaló csokoládés szívek

Imádnivaló csokoládés szívek

Heart cookie pops

Hozzávalók:

Eszközök:

Elkészítése:

  1. Keverjük simára a vajat, majd adjuk hozzá a cukrot, és keverjük habosra. Tegyük hozzá egy tojás sárgáját, majd a vanília kivonatot. Addig keverjük, míg kivilágosodik, és teljesen habos állagú lesz. (Ez kb. 30 mp) Adjuk hozzá a sót, majd kis adagokban a kimért lisztet.
  2. A kissé összetört csokis gabonapelyheket óvatosan forgassuk az elkészült tésztába.
  3. Melegítsük elő a sütőnket 180 Celsiusra.
  4. How to make cookie pops (1)
  5. Nyújtsuk ki a tésztát, majd a szív kiszúró forma segítségével készítsük el a sütemények alapját. Helyezzünk egy szív formára egy keksz pálcikát, és a túloldalról rögzítsük egy kis darab tésztával, a képen látható módon.
  6. Óvatosan nyomkodjuk bele a kis darab tésztát hátulról, és úgy süssük, hogy ez az oldala legyen alul. Így teljesen egybe fog sülni, nem fog látszani, hogy hozzátettünk tésztát.
  7. Az elkészült süteményeket kb. 180 fokon, 10-12 perc alatt süssük készre.
  8. Díszítés előtt várjuk meg, míg a sütemények teljesen kihűlnek.

Díszítés:

  1. Készítsük el a Royal Icing Mixet a dobozon található leírás szerint, majd színezzük be a rózsaszín gél állagú ételszínezővel. Az elkészült krémmel kenjük be a sütik felszínét. Végül szórjuk meg apró, ehető cukorszívecskékekkel.
  2. Nagyon gyorsan, és könnyen elkészíthető különlegesség, amivel egészen biztos, hogy Te is nagy sikert fogsz aratni!
Szerző: Eniko