Szerelemmel fűszerezett szív alakú Valentin napi torta

Szerelemmel fűszerezett szív alakú Valentin napi torta

surronded-by-love-heart-cake-main

Hozzávalók:

 

Eszközök:

Díszítési technika:

Elkészítés:

  1. Készítsük el a rózsabimbókat egy nappal korábban. Készítsük el a Royal Icingot, a dobozon található leírás szerint. A piros ételszínező gél segítségével színezzük be az elkészített Royal Icingot 5 különböző árnyalatú pirosra.A 104-es díszítőcsövet illesszük be az eldobható habzsákba; és készítsünk 3 rózsabimbót a legvilágosabb árnyalatú piros színből, 10 rózsabimbót a világos pirosból, 15 közepes árnyalatú pirosat; 20 sötét pirosat; és 25 darabot a legsötétebb piros árnyalatunkból. Az elkészült rózsabimbókat hagyjuk egy éjszakát száradni a pergament papíron.
  2. Készítsük el a tortát. Süssük meg kedvenc piskóta receptünket a szív alakú kapcsos tortaformában, majd hagyjuk kihűlni. Szép szabályosan szeleteljük fel a piskóta szeletelő segítségével, majd töltsük meg tortánkat a csokoládés cukormázzal.
  3. Díszítsük fel a tortát. A spatulánk, és a forgatható tortadíszítő állvány segítségével vonjuk be tortánkat csokoládés cukormázzal, hogy szép, sima felszíne legyen.
    Ezután, a már elkészített rózsabimbókat öt sorban helyezzük el a tortán. A szív forma külső ívén kezdjük el a díszítést a legsötétebb árnyalatú rózsákkal, és haladjunk folyamatosan befelé egyre világosabb árnyalatú rózsákkal.

.Minden hozzávalót és kelléket egy helyen megtalálsz és beszerezhetsz, itt az Édes Ízek oldalán a Termékeink menüpontban vagy a piros linkekre kattintva. Legyen minél kényelmesebb, átláthatóbb és egyszerűbb a hozzávalók beszerzése, ebben segítünk mi neked!

Szerző: Eniko