Törzsvásárlói programunk!

torzsvasarloi

Törzsvásárlói programunk!

Kedves Megrendelőink, vásárlóink!

Nagy örömmel jelentjük be, hogy végre megérkezett a már általatok is kért Törzsvásárlási kártya! :)  Ez sok előnyt és kedvezményt jelent majd számotokra. Ezzel kapcsolatban információkat itt találhattok:

 

1. Hogyan juthatsz hozzá a -10 % állandó kedvezményt biztosító kártyádhoz?

 • Nem kell mást tenned, mint egyszeri alkalommal bruttó 25.000 Ft, vagy afeletti összegben rendelni a webáruházból, vagy vásárolni személyesen a 1114. Budapest, Bartók Béla út 15/B, vagy a 1024. Budapest, Margit krt. 73. szám alatti üzletünkben (bejárat a Kis Rókus utcából) és már igényelheted is a kártyádat!

2. Hogyan kapod meg a törzsvásárlói kedvezményre jogosító kártyát?

 • Ha a webáruházon keresztül rendelsz minimum  bruttó 25.000 Ft összegben, akkor mi a megrendelt termékek mellé betesszük a csomagodba a  -10 % állandó kedvezményt biztosító kártyát, melyet a következő rendelésed alkalmával már használhatsz is.
 • Ha személyesen az üzletünkben vásárolsz  minimum  bruttó 25.000 Ft összegben, akkor mi a helyszínen már meg is ajándékozunk Téged, a saját -10 % állandó kedvezményt biztosító Törzsvásárlói kártyáddal, tehát személyesen át is veheted azt.

3.  Hogyan használhatod a kártyát, és érvényesítheted a -10%-os állandó kedvezményedet?

 • A webáruházon keresztüli rendelés esetében úgy, hogy a Megrendelőlapon lévő Megjegyzés rovatba beírod a Törzsvásárlói kártyádnak a sorszámát, így mi be tudunk majd azonosítani a neved és a sorszámod alapján. (Minden kártya a tulajdonosával együtt regisztrálva lesz a rendszerünkben.) Miután elküldted a rendelésedet, a rendszerünk az fogadja, és mi 24 órán belül küldünk neked egy visszaigazoló email-t a melyben jóváírjuk számodra -10 % kedvezményt. (Csökkentjük a vételárad végösszegét -10%-kal.)
 • Az üzletben vásárolva csak felmutatod a kártyádat, vagy bemondod a sorszámodat, és már meg is kapod a -10% kedvezményt.
Fontos továbbá, hogy a kedvezményt csak a termékekre tudjuk jóváírni, a szállítási-, illetve a postaköltségekre ez nem vonatkozik! 

Amennyiben további kérdésed lenne a Törzsvásárlási kártyával kapcsolatban, fordulj felénk bizalommal az alábbi elérhetőségeken:

 • emailben: info@edesizek.hu
 • Telefonon: 06/30-8490-360

 

 

Szerző: Eniko

2018

2018

Hozzászólások

  aug 22
  2015

  Kovács Lara

  Sziasztok. Mindig nálatok vásárlom meg a sutéshez szukséges eszkozoket es anyagokat. Nagyon megtetszett a treat pops es szeretnék én is folyamatosan késziteni, ezzel kapcsolatban érdeklodnék, hogy a hozzá szukséges konténert be tudom-e szerezni nalatok? Legalabb 50 darabra lenne szukségem, termeszetesen az árátol fuggoen. Válaszotokat elore is koszonom.

  okt 17
  2016

  Monkey

  Wat gaan ze nog allemaal uitvinden zeg lijkt me niet slecht maar om nu per se een aflzrdenoijke mascara voor de onderste wimpers te kopen… Mij lukt het best prima

  okt 17
  2016

  Seston

  Boy that relaly helps me the heck out.

  nov 10
  2016

  Twiggy

  x0.to

  nov 11
  2016

  Jazlyn

  be.ge

  nov 20
  2016

  Caelyn