Áfonya krémes csokoládé pohárkák

afonyas

Áfonya krémes csokoládé pohárkák

afonyas

 

Hozzávalók:

  • 250 gramm áfonyaszósz
  • 250 gramm vanília joghurt
  • 1 db szalmonella mentes tojásfehérje
  • 1 evőkanál porcukor
  • Ízlésünknek megfelelő étcsokoládés vagy tejcsokoládés Candy Melts csokoládépasztilla

Eszközök:

Díszítési Technika:

Elkészítés:

  1. Alaposan keverjük össze az áfonyaszószt, a vanília joghurttal, egy tojásfehérjével, és egy evőkanál cukorral, amíg sima, homogén állagú krémet kapunk.
  2. Fogyasztás előtt pár óra tegyük hűtőszekrénybe. Díszíthetjük még fagyasztott áfonyákkal.
  3.  Készítsük el a csokoládé pohárkákat az öntőforma segítségével. Ehhez a Candy Melts csokoládépasztillákat használjuk. Vízgőz fölött, vagy mikrohullámú sütőben megolvasztunk kellő mennyiségű pasztillát, majd az öntőformákba öntjük. Amikor kihűlt, és megdermedt, óvatosan szedjük ki az elkészült pohárkákat az öntőformából.
  4. Töltsük az elkészült krémet a csokoládé pohárkákba habzsák, és az  No. 1 B díszítőcső segítségével.

 

Minden hozzávalót és kelléket egy helyen megtalálsz és beszerezhetsz, itt az Édes Ízek oldalán a Termékeink menüpontban. Legyen minél kényelmesebb, átláthatóbb és egyszerűbb a hozzávalók beszerzése, ebben segítünk mi neked!

 

Szerző: Eniko