Banánonos cupcake, színes csokoládé arcokkal

smile

Banánonos cupcake, színes csokoládé arcokkal

Hozzávalók 12 db banános cupcake-hez:

Eszközök:

DÍSZÍTÉSI TECHNIKÁK:  

Elkészítés:

  1. Először elkészítjük a kis party sapkákat, a fehér fondantunkat tetszőleges gél állagú ételszínezőkkkel megszínezzük, kinyújtjuk és kis háromszög alakú sapkákat vágunk ki belőle, félre tesszük száradni, majd a színes ehető filctollak díszítjük őket.
  2. Olvasszuk meg mikrohullámú sütőben a Candy Melts sárga – csokoládé pasztillakat és töltsük fel a mosolygós arcok öntőformákat  vele és helyezzük bele a nyalóka pálcikákat, és mehet a hűtőbe megdermedni. Dermedés után a szemet és szájat olvasztott fekete Candy Melts fekete – csokoládé pasztillaval húzzuk meg. Hasonló eljárással elkészítjük az ajándékcsomagocskákat is tetszés szerint színezve.
  3. A sapkákat olvasztott Candy Melts sárga – csokoládé pasztillaval rögzítjük az arcokhoz és habzsákba töltött tetszés szerint előre színezett Krémes vajkrém icing alap (vaníliás) és No. 17 tip kinyomócsővel pedig kis csillagokat nyomunk a sapkák tetejére és az aljára.
  4. Előmelegítjük a sütőt alul-felül sütésre állítva 175 C-on és elkészítjük a banános cupcake tésztát a leírás szerint, majd 20-25 perc alatt megsül, fél időben fordítsuk meg a sütőben a sütőformát, majd rácsra téve hagyjuk kihűlni, és a habzsákba töltött Tejszínes-vaníliás icing alap az No. 1 B díszítőcső segítségével és színes szóró cukrokkal, vagy gyöngyökkel díszítjük, majd belehelyezzük a kész csokoládé arcocskákat és feltesszük őket a Muffin stand 13 db-os/állványra.

 

Minden hozzávalót és kelléket egy helyen megtalálsz és beszerezhetsz, itt az Édes Ízek oldalán a Termékeink menüpontba. Legyen minél kényelmesebb, átláthatóbb és egyszerűbb a hozzávalók beszerzése, ebben segítünk mi neked!

Szerző: Eniko