Kalózos keksz

Kalózos keksz

Hozzávalók:

Vagy, készen kapható színes cukormázak (szem, száj, piros kendő, amivel az összes kinyomócső használható, csatolócsővel rögzítve)

Eszközök:

Díszítési technika: keksz díszítése (kalóz kendő)

Elkészítés:

  1. Készítjük el a ízlés szerinti keksz tésztánkat, amit elefántcsont színű gél állagú ételszínező megszínezünk, majd a leírás szerint elkészítjük és megsütjük, rácsra téve hagyjuk kihűlni.
  2. Amennyiben nem a kész tubusos cukormázat használjuk (összes kinyomócső csatlakoztatható hozzá a csatolócsővel), akkor készítsük el a ízlés szerinti krémünket és osszuk négy részre, és színezzük a piros gél állagú ételszínezővel a másik részt fekete gél állagú ételszínező és a harmadikat hagyjuk fehéren, a negyediket elefántcsont színű gél állagú ételszínezővel. És a képen látható módon díszítjük a kekszeinket.
  3. A száj, a szemfedő és a kendőt  No. 2 tip kinyomócsővel készítjük, az arcot, a szemet és a pöttyöket pedig az No. 4 tip kinyomócsővel díszítjük.

Minden hozzávalót és kelléket egy helyen megtalálsz és beszerezhetsz, itt az Édes Ízek oldalán a Termékeink menüpontba. Legyen minél kényelmesebb, átláthatóbb és egyszerűbb a hozzávalók beszerzése, ebben segítünk mi neked!

Szerző: Eniko