Kislány maci torta

18

Kislány maci torta

Hozzávalók:

Eszközök:

Díszítési technika: maci bundájának készítése

Maci sütőforma használata: 3 D-s maci sütése

Elkészítés:

  1. Készítsük el a macinkat (a piros linkre kattintva olvasható) 3 D-s maci sütése a leírás alapján, majd hagyjuk teljesen kihűlni.
  2. Elkészítve a 2 adag vajkrémet (ízlés szerint édesítsük), felezzük el, és az egyik feléből (egy evőkanálnyit félretéve szemnek, szájnak, orrnak) színezzük a többi krémet rózsaszín gél állagú ételszínezővel vagy használjuk a rózsaszín tubusos cukormázt, spatulánk segítségével egyengessük, simítsuk el a krémet a maci testén és lábán (cipőjén). No. 4 tip kinyomócsővel pedig készítsük el szájat, orrot, szemeket a barna gél állagú ételszínezővel vagy a kész barna tubusos cukormázzal (kinyomócsövet a standard csatolócsővel tudjuk rögzíteni hozzá). Végül az No. 233 tip kinyomócső (fű forma) segítségével a fehér vajkrémmel beborítjuk a macinkat maci bundájának készítése.
  3. Végül a szalagunkból vágjunk le egy darabkát és készítsünk masnit a macink fejére, rögzítsük vajkrémmel vagy rózsaszín tubusos cukormázzal. Tekerjük a maradék hosszú szalagot kétszer a maci köré és rögzítsük vajkrémünk segítségével, majd az No. 4 tip kinyomócső pöttyözzük körbe a macink szoknyáját, mint egy díszítő sort.

 

Minden hozzávalót és kelléket egy helyen megtalálsz és beszerezhetsz, itt az Édes Ízek oldalán a Termékeink menüpontba. Legyen minél kényelmesebb, átláthatóbb és egyszerűbb a hozzávalók beszerzése, ebben segítünk mi neked!

Szerző: Eniko