Pókember torta díszítési ötlet

4

Pókember torta díszítési ötlet

Pókember torta díszítése:

4

Hozzávalók és Eszközök:

 

1.lépés:

1

Helyezzünk egy kissé oválisra formázott tortát egy arany bevonatú tortakartonra, amit előtte piros fondanttal borítottuk. Színezzünk be egy adag Royal Icing Mixet feketére, a fekete gél állagú ételszínező segítségével. Az elkészült és feketére színezett krémet töltsük habzsákba, és használjuk az No. 2-es díszítőcsövet a minta kinyomásához. Húzzunk egyenes vonalakat a torta közepéből kiindulva, egyforma távolságokra egészen a torta aljáig.

2. lépés:

2

A torta középpontjától kezdődően húzzuk meg a kissé ívelt vonalakat. Törekedjünk rá, hogy háló hatást érjünk el. Rajzoljunk egy szem sablont, majd vágjuk ki fekete fondantból. Helyezzük el a tortán, majd rögzítsük ehető ragasztó segítségével.

3. Lépés:

3
Rajzoljunk egy ugyanolyan formájú szem sablont, mint az előző lépésben, csak kisebb méretűt. Vágjuk ki fehér fondantból. Helyezzük rá a fekete szem tetejére, majd rögzítsük ehető ragasztó segítségével.

4. Lépés:

4

Elkészült a Pókember torta. Ha szeretnéd még különlegesebbé tenni a tortát az ünnepelt részére, olvass tovább!

Ha szeretnéd meglepni valami különlegessel az ünnepeltet, akkor mindenképpen próbáld ki az alábbi termékeinket:

Pókember marcipán figura

Pókember gyertya

Pókember tortadísz szett

Pókember tortaostya

Minden hozzávalót és kelléket egy helyen megtalálsz és beszerezhetsz, itt az Édes Ízek oldalán a Termékeink menüpontban vagy a piros linkekre kattintva. Legyen minél kényelmesebb, átláthatóbb és egyszerűbb a hozzávalók beszerzése, ebben segítünk mi neked!

Szerző: Eniko