Sportlabdás cupcake-k

foci stand

Sportlabdás cupcake-k

Hozzávalók:

Eszközök:

Elkészítés:

  1. Előmelegítjük a sütőt alul-felül sütésre állítva 175 C-on és elkészítjük a kedvenc cupcake tésztánkat a leírás szerint, majd 20-25 perc alatt megsül, fél időben fordítsuk meg a sütőben a sütőformát, majd rácsra téve hagyjuk kihűlni.
  2. Készítsük el az ízlés szerinti vajkrémünket és  a piros gél állagú ételszínező és a narancssárga gél állagú ételszínezővel színezzük meg a fél adag vajkrémünket, hogy “terrakotta” színt kapjunk a kosárlabda számára. A vajkrém másik felét hagyjuk fehéren a foci labdás cupcake-nek és a golf labdának. Spatula segítségével simítsuk el a krémeket a sportlabdás cupcake-k felületén.
  3. Jöhet a díszítés a színes cukormázakkal és a Kinyomócső- és virágtű szett-el. A kosárlabdás cupcake-hez csatoljuk fel a tubusos cukormáz – barna a kör alakú díszítőcsövet és húzzuk meg a kosárlabda csíkjait.
  4. Ismét a kör alakú díszítőcsővel készítjük a baseball labdánk piros csíkjait a tubusos cukormáz – piros, majd pedig ugyanígy járunk el a focilabdás cupcake-k esetében is, csak ott a tubusos cukormáz – fekete használjuk.

Tipp: Változtathatjuk a sportokat és a témákat is. Íme néhány példa: tenisz vagy akár golf labdára is.

 

 

Minden hozzávalót és kelléket egy helyen megtalálsz és beszerezhetsz, itt az Édes Ízek oldalán a Termékeink menüpontban. Legyen minél kényelmesebb, átláthatóbb és egyszerűbb a hozzávalók beszerzése, ebben segítünk mi neked!

 

 

Szerző: Eniko