Sütés nélküli cake push csokis finomság

cakepush

Sütés nélküli cake push csokis finomság

cakepush

Hozzávalók:

A csokoládé sziruphoz:

A díszítéshez:

  • 250 ml lehűtött, sűrű tejszín
  • 65 gramm porcukor
  • 24 darab mini csokis keksz
  • 1 liter vanília fagylalt
  • koktélcseresznye

Eszközök:

  • Cake push tároló

Elkészítés:

  1. A sziruphoz melegítsük fel a 125 ml sűrű tejszínt vízgőz fölött. Fontos, hogy ne forraljuk!
    Vegyük le a gőzről, majd adjuk hozzá Candy Melts tejcsokoládé pasztillákat. Keverjük, amíg csomómentes, és szép fényes lesz. Adjuk hozzá a vanília kivonatot. Hűtsük ki.
  2. A díszítéshez egy nagy tálban a tejszínt és a porcukrot elektromos mixerrel, a legmagasabb fokozaton verjük habosra, amíg kemény állagú lesz.
  3. Összeállítás: helyezzünk egy darab csokis kekszet a Cake push tároló aljára. Ezután következik egy evőkanál vanília fagylalt a kekszre, majd a tetejére a csokoládé szirup.
    Addig folytassuk a rétegezést, amíg a Cake push tároló tele nem lesz.
    A tetejét díszítsük tejszínhabbal, és koktélcseresznyével.
  4. Azonnal tálaljuk, vagy fogyasztásig fagyasztóban tároljuk,

 

Minden hozzávalót és kelléket egy helyen megtalálsz és beszerezhetsz, itt az Édes Ízek oldalán a Termékeink menüpontban. Legyen minél kényelmesebb, átláthatóbb és egyszerűbb a hozzávalók beszerzése, ebben segítünk mi neked!