Színes csokoládé szívecskék

sziv

Színes csokoládé szívecskék

Hozzávalók:

Eszközök:

Elkészítés:

  1. Olvasszuk meg a tetszőleges mennyiségű tejcsokoládét, majd öntsük a szív alakú szilikon muffin forma vagy csokoládé kagyló öntőformában 1/3-ig, onnan dekorecset segítségével húzzuk fel az öntőforma oldalára az olvadt csokoládét egyenletesen, majd tegyük a hűtőbe, hogy megdermedjen a csoki.
  2. Készítsük el a színeket a színes csokoládé szívecskékhez. Az előre megolvasztott Candy Melts csokoládé pasztillákból a következő módon: a Candy Melts csokoládépasztilla – fehérhez keverünk kevés kis Candy Melts csokoládépasztilla – pirosat, így kapuk a rózsaszín bonbont, amit töltsünk is bele a szív öntőformába.
  3. A Candy Melts csokoládépasztilla – fehér és Candy Melts csokoládépasztilla – piros csokoládé pasztillákat megolvasztva és Habzsákba töltve már önthetjük is a szív öntőformába és mehet a hűtőbe dermedésig.
  4. Az öntőformából a megszilárdult tejcsoki tálkákat vagy csoki kagylókat kivéve, töltsük meg őket a már megdermedt színes csokoládé szívecskéinkkel.

 

Minden hozzávalót és kelléket egy helyen megtalálsz és beszerezhetsz, itt az Édes Ízek oldalán a Termékeink menüpontba. Legyen minél kényelmesebb, átláthatóbb és egyszerűbb a hozzávalók beszerzése, ebben segítünk mi neked!

 

 

Szerző: Eniko