Különleges színek, árnyalatok kikeverése

Különleges színek, árnyalatok kikeverése

Antik arany/ Óarany  Adjunk nagyon kis mennyiségű levélzöld ételszínezőt az aranysárgához

Aranybarna  aranysárga és egy pici barna ételszínező

AQUA Égszínkék és levélzöld

Chartreuse 9 rész citromsárga, 1 rész levélzöld

Fekete Fekete ételszínező vagy a Királykéket keverjük össze a piros-, narancssárga- és citromsárga ételszínezőkkel

Hússzín Adjunk kevés rózsaszínt és barnát az ekrüszínű ételszínezőhöz

Ibolyakék Királykék és lila

Jade zöld Levélzöld, királykék és egy pici fekete ételszínezőt keverjünk össze

Korall  Barackvirág színhez adjunk egy kis mennyiségű rózsaszínt, és narancssárga ételszínezőt

Ködös zöld Levélzöld, királykék és egy pici fekete

Körömvirág Citromsárga és narancssárga keveréke

Levendula Rózsaszín és lila

Málna Rózsaszín és piros

Mohazöld Lila és citromsárga

Rozsdavörös Narancssárga és piros, pici barnával.

Szeder Rózsaszín egy pici királykékkel

Szilva Lila és a piros keveréke

Szürke a fehér krémünkhöz adjunk egy nagyon pici fekete ételszínezőt

Tengerészkék Királykék és fekete

Tükrkizkék Citromsárga és égszínkék elegye

Vadász zöld Világoszöldet keverünk össze feketével

 

Minden hozzávalót és kelléket egy helyen megtalálsz és beszerezhetsz, itt az Édes Ízek oldalán a Termékeink menüpontba. Legyen minél kényelmesebb, átláthatóbb és egyszerűbb a hozzávalók beszerzése, ebben segítünk mi neked!

 

Szerző: Eniko