Márványos hatás kinyomócső segítségével

icing_howtocolor_brush

Márványos hatás kinyomócső segítségével

Krémünk márványos hatását kétféle módon érhetjük el. Erősebb csíkokat úgy tudunk létrehozni, hogy az ételszínezőt közvetlenül a habzsák oldalára visszük fel. Halványabb színek esetében pedig a már előre színezett krémünket spatula segítségével helyezzük a habzsákba, szintén törekedve arra, hogy csíkokba a habzsák oldalára vigyük fel a krémünket.

1. Módszer: Dekorecset + ételszínező közvetlenül a habzsák falára

Egy habzsák belső felét az általunk választott ételszínezővel és dekorecset segítségével becsíkozzuk. A csíkok legyenek annyira sűrűek, amennyire szeretnénk, hogy a krémünk márványos hatású legyen. Ha a csíkozással végeztünk, akkor jöhet a krém amivel feltöltjük a habzsákunkat és már mehet is a díszítés a tetszőlegesen választott kinyomócső segítségével.

2. Módszer: Spatula + előre színezett krém közvetlenül a habzsák falára

A habzsák oldalára először a spatula segítségével a már előre színezett krémet vigyük fel, ezek a csíkok adják majd a márvány hatást. Majd ezután tesszük bele az alapszínnel színezett krémünket és a kinyomócső segítségével, már kezdődhet is a díszítés.

 

Minden hozzávalót és kelléket egy helyen megtalálsz és beszerezhetsz, itt az Édes Ízek oldalán a Termékeink menüpontba. Legyen minél kényelmesebb, átláthatóbb és egyszerűbb a hozzávalók beszerzése, ebben segítünk mi neked!

Szerző: Eniko