Sikoly cake popok

003sscmguypopa14yb

Sikoly cake popok

003sscmguypopa14yb

Hozzávalók:

Eszközök:

Elkészítés:

  1. Készítsük el a cake popokat. A recept utasításainak megfelelően készítsük el a cake pop okat. Készítsünk belőle közepes golyókat és formázzuk őket villanykörte alakúra. Majd hagyjuk szilárdulni. Olvasztott Candy Melts-be mártsuk a nyalóka pálcikát és óvatosan szúrjuk rá a cake popokat a keskenyebb végüknél. Ismét hűtjük.
  2. Mártsuk a cake popokat.  Az élénkzöld Candy Melts-et a csomagoláson leírtak szerint felolvasztjuk. Megmártjuk benne a cake popokat, a felesleget kicsit lecsöpögtetjük. Azután 10-15 percig hagyjuk kötni.
  3. Készítsük el az arcot. Fekete cukormázzal rajzoljuk meg az arcvonásokat és ezzel ragasszuk fel a cukor szemeket is. Hagyjuk 3-5 percig szilárdulni
  4. Készítsük el a fondant kapucnikat. Használjuk a rózsaszín vastagságtartó gyűrűt a fondant nyújtón és nyújtsuk ki a fekete fondantot. Késsel vágjuk ki a kapucnikat.
    Használjuk a kapucnik fejre ragasztásához a glazúr gélt. Úgy helyezzük fel mintha az állánál össze lenne varrva, a feje búbján csippentsük össze csúcsosra és az arca és szeme körül kicsit hagyjuk elállóan.

Minden hozzávalót és kelléket egy helyen megtalálsz és beszerezhetsz, itt az Édes Ízek oldalán a Termékeink menüpontban. Legyen minél kényelmesebb, átláthatóbb és egyszerűbb a hozzávalók beszerzése, ebben segítünk mi neked!

Szerző: Vágó Gabriella