Torta töltése

fillingcakelayers

Torta töltése

1. lépés:

Töltsük meg a habzsákunkat félig krémmel, és az no. 12 kinyomócső használatával először a torta szélét vonjuk krémmel. Erre azért van szükség, mert így szép egyenletesen tudjuk eloszlatni a tortánk felszínén a krémet, és nem fog sem a széléről lefolyni, és szárazon sem fog maradni.

2. lépés:

Spatula vagy széles pengéjű kés segítségével vigyük fel a tortalap közepére egy nagyobb mennyiségű krémet, és középről kifelé haladva oszlassuk el a krémet egyenletesen a torta felszínén.

3. lépés:

A megtöltött piskótakarikára helyezzük a következő szintet, vagy egy újabb tortalapot, amin ugyanezt a folyamatot megismételjük.

Minden hozzávalót és kelléket egy helyen megtalálsz és beszerezhetsz, itt az Édes Ízek oldalán a Termékeink menüpontban. Legyen minél kényelmesebb, átláthatóbb és egyszerűbb a hozzávalók beszerzése, ebben segítünk mi neked!

Szerző: Eniko