Brownie nyuszi

brownie nyuszi

Brownie nyuszi

Minden hozzávalót és kelléket egy helyen megtalálsz és beszerezhetsz, itt az Édes Ízek oldalán a Kellékek Tárháza menüpontba. Legyen minél kényelmesebb, átláthatóbb és egyszerűbb a hozzávalók beszerzése, ebben segítünk mi neked!


Hozzávalók:

Sablon: nyuszi fül

Díszítési technika: Sütemény bevonása Candy Melts-el

Elkészítés:

  1. A recept alapján készítsük el a brownie-kat és hagyjuk kihűlni. Pogácsaszaggatóval szúrjuk ki a nyuszikat és picit vágjuk le a tetejéről a széleket.
  2. Habzsákba töltve a kinyomócső segítségével színes Candy Melt csokoládé pasztillákkal vonjuk be a sütiket, a nyuszi fül sablont kinyomtatva és kivágva egy sütőpapírra helyezzük és körbe rajzoljuk. Az olvasztott csokoládéval vonjuk be a megrajzolt füleket és hagyjuk megdermedni őket.
  3. Ha megdermedt a sütin a fehér csokoládé, akkor két kis pofácskát nyomjunk az arcra az No. 2-es kinyomócső segítségével.
  4. Dekorálhatjuk a rózsaszín ételszínezővel az fehér olvasztott csokoládét és meghúzzuk a fül közepét és az orr helyére egy pöttyöt teszünk az No. 2-es kinyomócső segítségével.
  5. Olvasztott tej, vagy étcsokoládéval pedig a szemeket és a száj vonalát rajzoljuk meg egy fogpiszkáló segítségével.
Szerző: Eniko