Csokoládé dobozka

given-with-ribbon-candy-main

Csokoládé dobozka

Hozzávalók:   

Eszközök:

Elkészítés:

  1. Olvasszuk meg mikróba és öntsük a forma közepére a  Candy Melts fehér csokoládé pasztillakat. Kb. 3-4 mm legyen a forma aljának vastagsága, majd tegyük be a hűtőbe és hagyjuk megdermedni.
  2. A dobozka tetejét egy 7,5 cm átmérőjű kör alakú szaggatóval készítsük. Egy sütőpapírral borított tepsire helyezzük a kör alakú kiszúrót és 3-4 mm vastagságban öntsük bele az olvasztott csokoládét, majd hűtőbe téve dermesszük meg.
  3. Ha elkészült, kedvünk szerint tölthetjük meg édességgel, és díszíthetjük olvasztott csokival rögzített szalaggal.

Minden hozzávalót és kelléket egy helyen megtalálsz és beszerezhetsz, itt az Édes Ízek oldalán a Termékeink menüpontba. Legyen minél kényelmesebb, átláthatóbb és egyszerűbb a hozzávalók beszerzése, ebben segítünk mi neked!

Szerző: Eniko