Csokoládés mascarpone krém

Csokoládés mascarpone krém

Hozzávalók 12 db-hoz:   

10 dkg porcukor
6 dkg szoba hőmérsékletű vaj
36 dkg mascarpone krémsajt
1/2 teáskanál vanília kivonat
5 dkg olvasztott tej -vagy étcsokoládé (ízlés szerint lehet több vagy kevesebb)
dupla szívecskés cukor
piros szívecskés szórócukor
No. 1M díszítőcső
habzsák

Díszítés technika:

csavar minta

Elkészítés:

1. Mérjük ki egy tálba a hozzávalókat és lassú fokozaton kézi habverővel keverjük össze, habosítsuk kicsit.

2. Az No. 1M-es díszítőcsövet helyezzük a habzsákunkba, és töltsük 1/4-ig habzsákunkat az előre mascarpone-s csokoládé krémmel, majd díszítsük a muffinunkat csavar minta segítségével.

Szerző: Eniko