Fondant formák díszítése – ehető színes cukortollal

marking-with-food-writerszoom-main

Fondant formák díszítése – ehető színes cukortollal

Fondantunk színezéshez a gél állagú ételszínezőketajánljuk. Ha azonban nem szeretnéd magad készíteni és színezni a fondantot, akkor használj előre készített és tetszőlegesre színezett fondantot. A cukoríró filctollak 7 különböző színben kaphatóak.

1. Minta:

Ez egy jó lehetőség, hogy akár arcokat is rajzolhatunk a fondantunkra. Egy születésnapi partin akár az összes gyerek részére rajzolhatunk fondant arcokat, amiket ráhelyezzük a cupcake-re. Így mindenki megkeresheti a saját sütijét, amin az őrá jellemző arcocskát rajzoltuk (hajszín, szemszín, copfot az No. 233-as kinyomócsővel készíthetünk).

2. Minta:

Használj merész színeket, mikor például egy ajándék csomagot szeretnél díszíteni. Húzzál csíkokat, pöttyöket, szívecskéket, bármit rajzolhatsz, csak a képzeleted szab határt a díszítésnek.

3. Minta:

Ha pedig kis üzeneteket szeretnél írni, azt is megteheted ezeknek a cukoríró filctollaknak a segítségével. Ugye milyen egyszerű?

 

Minden hozzávalót és kelléket egy helyen megtalálsz és beszerezhetsz, itt az Édes Ízek oldalán a Termékeink menüpontban. Legyen minél kényelmesebb, átláthatóbb és egyszerűbb a hozzávalók beszerzése, ebben segítünk mi neked!

 

Szerző: Eniko