Frissen szedett orgona

orgona

Frissen szedett orgona

Hozzávalók:   

Eszközök:

Díszítési technika: szélforgó virág

Elkészítés:

  1. Készítjük el a 8 tojásos tetszőleges formájú (téglalap, ovális vagy kör) piskótát, rácsra téve hűtsük ki, majd vágjuk félbe és töltsük meg az csokoládékrémmel, és illesszük össze a két piskótát a krém segítségével, hagyjuk hadd kössön meg.
  2. Majd a vidám kiszúró formák közül az oválissal szaggassunk kis orgona fejeket, amit az előre rózsaszínre és lilára megszínezett 1 adagnyi  vajkrémünkkel és a No. 194 tip kinyomócső segítségével borítsuk be.
  3. Színezzük meg a másik adag vajkrémet a levélzöld ételszínezővel és habzsákba töltve az No. 8 tip kinyomócsővel meghúzzuk a virág szárait, az No. 104-es kinyomócsővel pedig elkészítjük a leveleket.

 

Minden hozzávalót és kelléket egy helyen megtalálsz és beszerezhetsz, itt az Édes Ízek oldalán a Termékeink menüpontba. Legyen minél kényelmesebb, átláthatóbb és egyszerűbb a hozzávalók beszerzése, ebben segítünk mi neked!

Szerző: Eniko