Futball kapu sütemény

Foci kapu

Futball kapu sütemény

Hozzávalók:

Eszközök:

Elkészítés:

  1. Süsd meg a 10 tojásos piskótát (torta alap) téglalap alakú tepsibe megsütve, majd sütőrácsra téve, hagyjuk ezt is kihűlni. Tetszés szerint megtölthetjük például  csokoládé krémmel is és vágjuk fel 10 x 5 cm-es darabokra.
  2. Elkészítjük a 2 adag vajkrémünket a leírás szerint és az egyik adag 3/4-ed részét királykék gél állagú ételszínezővel színezzük, a maradék 1/4 részt pedig levélzöld gél állagú ételszínezővel. Majd a felvágott süteményeinket díszítjük a színezett krémekkel a következőképpen:  a sütemény 3/4-ed része világoskék (ég), 1/4 rész zöld (fű), melyet szépen spatulánk segítségével tudunk elsimítani.
  3. A foci kapu sütemény hálójának csíkjait a fehér vajkrémünkkel és az No. 4 tip kinyomócsővel készítsük el. Ha ezzel megvagyunk, akkor díszítőcsövet cserélünk és az No. 8 tip (gömb) kinyomócsővel meghúzzuk a kapu kereteit is.
  4. Végül helyére tesszük a cukorból készül foci labdánkat is.

 

Minden hozzávalót és kelléket egy helyen megtalálsz és beszerezhetsz, itt az Édes Ízek oldalán a Termékeink menüpontba. Legyen minél kényelmesebb, átláthatóbb és egyszerűbb a hozzávalók beszerzése, ebben segítünk mi neked!

 

 

Szerző: Eniko