Gyümölcsös, habos cupcake

fagyi

Gyümölcsös, habos cupcake

Hozzávalók 12 db vaníliás cupcake-hez:

Eszközök:

Elkészítés:

  1. Előmelegítjük a sütőt alul-felül sütésre állítva 175 C-on és elkészítjük a vaníliás cupcake tésztát a leírás szerint, majd 20-25 perc alatt megsül, fél időben fordítsuk meg a sütőben a sütőformát, majd rácsra téve hagyjuk kihűlni.
  2. A kihűlt muffinoktetejére ízlés szerint nyomunk egy gombóc fagyit, leöntjük ízlésünknek megfelelő öntettel, majd jöhet a tejszínhab és  végül a színes szóró cukrokkal, vagy gyöngyökkel díszítjük.

 

Minden hozzávalót és kelléket egy helyen megtalálsz és beszerezhetsz, itt az Édes Ízek oldalán a Termékeink menüpontba. Legyen minél kényelmesebb, átláthatóbb és egyszerűbb a hozzávalók beszerzése, ebben segítünk mi neked!

Szerző: Eniko