Halloween emoji cupcake

KiEmTaHa_38282 026

Halloween emoji cupcake

KiEmTaHa_38282 026

Hozzávalók:

Eszközök: 

Elkészítés:

 1. Süssük meg a cupcake-ket. Készítsük el a recept szerint a muffin tésztánkat, töltsük halloweenes muffin kapszlikba. Süssük meg és hűtsük ki.
 2. Színezzük a cukormázatKombináljuk a citromsárga és levélzöld színt, hogy világos zöldet kapjunk. Kombináljuk a pirosat a karácsony pirossal, hogy sötét pirosat kapjunk. Kombináljuk a lilát a pinkkel, hogy sötét lilát kapjunk. Kombináljuk a barnát az ekrüvel, hogy világos barna színt kapjunk. Mindegyik színből színezzünk meg negyed csészényit. Plusz 1/4-1/4 csészényit feketére és narancssárgára. A többi cukormázat hagyjuk fehéren.
 3. Díszítsük a muffinokat. Spatula segítségével simítsuk a piros, zöld, lila, narancs és barna cukormázat a muffinokra. Töltsünk no. 6 díszítőcsővel ellátott habzsákot fehér cukormázzal. Rajzoljuk a muffinra a szellem körvonalát majd töltsük ki, spatula segítségével simítsuk el a szellemet. A maradékot tegyük félre.
  Készítsünk elő 4 db habzsákot no. 3 díszítőcsővel. Töltsünk külön-külön kis mennyiségű zöld, fekete, fehér, piros cukormázat.Készítsünk 3 db habzsákot no. 5 díszítőcsővel. Töltsük meg őket külön-külön a maradék piros, zöld és fekete cukormázzal.Ördög cupcake: használjuk a fekete cukormázas no. díszítőcsöves habzsákot és rajzoljuk meg az arc vonásait a piros muffinokra.Szellem cupcake: fehér cukormázzal no. 6 díszítőcsővel nyomjunk szemeket a  fehér szellemeknek. Fekete cukormázzal no. 3 díszítőcsővel húzzuk a meg a száját és a pontokat a szemekre.

  Sütőtök cupcake: zöld krémmel no. 5 díszítőcsővel húzzuk meg a tökök szárát a narancs színű muffinokra. Fekete cukormázzal no.3 díszítőcsővel rajzoljuk meg az arcvonásokat.

  Frankenstein cupcake: fekete cukormázzal no. 5 díszítőcsővel készítsük el a haját a zöld muffinokra.. Zöld cukormázzal no. 3 díszítőcsővel rajzoljuk meg a heget az arcán. Fehér cukormázzal no. 6 díszítőcsővel készítsük el a száját. Erre fekete cukormázzal no. 3 díszítőcsővel vázoljuk a fogakat. Szintén feketével az arc többi részét is rajzoljuk fel.

  Drakula cupcake: fekete cukormázzal no. 6 díszítőcsővel a lila muffinra húzzunk hajat. Fekete cukormázzal no. 3 díszítőcsővel rajzoljuk fel az arc vonásokat. Piros cukormázzal no. díszítőcsővel a szív szemeket.  Fehér cukormázzal no. 3 díszítőcsővel a fogait.

  Zombie cupcake: a piros cukormázzal no. 5 díszítőcsővel rajzoljuk fel a barna muffinokra a vérfoltokat. Fekete cukormázzal no. 3 díszítőcsővel az arcvonásokat.

Minden hozzávalót és kelléket egy helyen megtalálsz és beszerezhetsz, itt az Édes Ízek oldalán a Termékeink menüpontban. Legyen minél kényelmesebb, átláthatóbb és egyszerűbb a hozzávalók beszerzése, ebben segítünk mi neked!

Szerző: Vágó Gabriella