Húsvéti kiscsibe cupcake

kiscsibe cupcak

Húsvéti kiscsibe cupcake

Minden hozzávalót és kelléket egy helyen megtalálsz és beszerezhetsz, itt az Édes Ízek oldalán a Kellékek Tárháza menüpontba. Legyen minél kényelmesebb, átláthatóbb és egyszerűbb a hozzávalók beszerzése, ebben segítünk mi neked!

 

Hozzávalók:                                                              

Eszközök:

Sablon:                                                               

Elkészítés:

  1. Süssük meg és hagyjuk teljesen kihűlni a torta rácson kedvenc cupcake receptünkkel készített süteményeket.
  2. Készítsük el a cukormáz/vajkrém , melyet színezzünk egy kis apró aranysárga ételszínező, majd vigyük fel a krémet egyesével (spatula segítségével) a sütemények tetejére.
  3. Színezzük a fehér fondantunkat egy részét színezzük narancssárga ételszínező (ebből készül a csőr és a láb), majd a megadott sablont a kinyújtott narancssárga fondantra helyezve vágjuk körbe. Ugyanez az eljárás a szárnyak és a haj esetében is, azzal a kivétellel, hogy ott a fehér fondantot aranysárga színezővel színezzük, majd kinyújtjuk és körbe vágjuk a megadott sablonnal.
  4. Illesszük a fondant részeket a képen látható módon a sütemény helyére, végül pedig a fekete ételszínezővel színezett cukormázzal húzzunk szemecskéket a habzsák és a No. 2. kinyomócső segítségével a kész kiscsibe fejére.

 

 

 

 

Szerző: Eniko