Kis baglyok

Royal-Icing-Owls

Kis baglyok

 

Hozzávalók:

Eszközök:

Elkészítés:

1. Lépés:

 

Elkészítjük és színezzük a barna gél állagú ételszínező,  fekete gél állagú ételszínezővel Tojásfehérjeport és a nekünk tetsző méretű No. 12-es díszítőcső, vagy az No. 8-as díszítőcsővel a képen látható módon a habzsákból kinyomunk két gömböcskét a sütőpapírral borított egyenes felszínre, majd a végét a gömböcskének elhúzzuk, ez lesz a bagoly füle. Hagyjuk megszáradni.

2. Lépés:

A megszáradt felszínre jöhet a fehér Tojásfehérjeporból készült Royal Icing szemecske No. 8-as díszítőcsővel, vagy az  No. 5-ös díszítőcsővel felvíve. Majd színezzük a narancssárga gél állagú ételszínezővel a Royal Icing-ot, majd Habzsákba töltjük és az  megrajzoljuk a baglyunk csőrét az No. 2-es díszítőcsővel.

3. Lépés:

 

Végül a fekete gél állagú ételszínezővel Tojásfehérjeporból elkészítjük a szemeket vagy az No. 2-es díszítőcsővel, vagy az No. 1-es-díszítőcsővel.

4. Lépés:

 

Az ötletet és a képeket a http://www.sweetsugarbelle.com-nak köszönhetjük!

Minden hozzávalót és kelléket egy helyen megtalálsz és beszerezhetsz, itt az Édes Ízek oldalán aTermékeink menüpontban vagy a piros linkekre kattintva. Legyen minél kényelmesebb, átláthatóbb és egyszerűbb a hozzávalók beszerzése, ebben segítünk mi neked! 

 

 

 

Szerző: Eniko