Kis báránykás keksz

LaStCoHa_43162 02

Kis báránykás keksz

LaStCoHa_43162 02

Hozzávalók:

Eszközök:

Elkészítés:

 1. Készítsük el a kekszeket A receptben leírtak alapján gyúrjuk be a tésztát. Nyújtsuk ki 2-3 mm vékonyra. És szaggassunk egyenlő számú virágot és pici kört. Süssük meg a kekszeket és hűtsük ki.
 2. Színezzük a cukormázatKombináljuk az ekrüt és a barnát krémszínűre. Kombináljuk az ekrüt és a sárgát elefántcsontszínűre. Kombináljuk a pinket és a fehéret, hogy pasztell rózsaszínt kapjunk. Osszuk el a cukormázat és készítsük el a színárnyalatokat: 1 csésze elefántcsont színű, 1 csésze krémszínű, 1/2 csésze barna és 1/2 csésze rózsaszín.
 3. Díszítsük a kekszeket.  Spatula segítségével vonjuk be a virágokat a krém színű mázzal, Az elefántcsont színű krémmel pedig a kis köröket..
  LaCoSt_43162 01
 4. Illesszük a megkent virágok közepére a kis köröket.
  LaCoSt_43162 02
 5.  Készítsünk elő 4 habzsákot standard csatoló fejjel. Töltsük meg az egyiket elefántcsont színű krémmel és rögzítsük rá 10-es díszítőcsövet. Készítsük el vele a hosszúkás füleket a körök pereménél. Cseréljük ki a díszítőcsövet a 12-esre és készítsük el a bárány fej tetején a pamacsokat.
  LaCoSt_43162 06
 6. Töltsük meg az egyik habzsákot a rózsaszín cukormázzal és szereljük fel a 16-os díszítőcsővel. És készítsük el a kis virágokat a bari pamacsába. Cseréljük ki a díszítőcsövet a 5-ösre és nyomjunk a  rózsaszín pontokat az arcokra.
  LaCoSt_43162 07
 7. Barna cukormázzal töltött habzsákra helyezzük fel az 1-es díszítőcsövet és rajzoljuk meg vele a bari arcvonásait (szemek, száj).
  LaCoSt_43162 12

Minden hozzávalót és kelléket egy helyen megtalálsz és beszerezhetsz, itt az Édes Ízek oldalán a Termékeink menüpontban. Legyen minél kényelmesebb, átláthatóbb és egyszerűbb a hozzávalók beszerzése, ebben segítünk mi neked!

Szerző: Vágó Gabriella