Szellem torta

ghcafe15060_sq

Szellem torta

ghcafe15060_sq

Hozzávalók:

Eszközök:

Elkészítés:

  1. Készítsük el a tortát a recept szerint. Készítsük el a vajkrémet az előírásnak megfelelően. Majd rétegezzük, töltsük be és hűtsük le a tortát.
  2. A vajkrém egy kisebb részét színezzük feketére a fekete ételszínező géllel. A fehérrel pedig a spatula segítségével vonjuk be a tortát és alakítsuk ki a szellem formát.
  3. No. 2A díszítőcsővel felszerelt habzsákból fehér vajkrémmel nyomjunk kezeket a szellemnek. No. 12 díszítőcsővel felszerelt habzsákból fekete vajkrémmel húzzuk meg a szemek és a száj körvonalait és töltsük ki őket. Keményítőbe mártott ujjunkkal simítsuk el őket. Fogyasztásig tartsuk hűtőben.

Minden hozzávalót és kelléket egy helyen megtalálsz és beszerezhetsz, itt az Édes Ízek oldalán a Termékeink menüpontban. Legyen minél kényelmesebb, átláthatóbb és egyszerűbb a hozzávalók beszerzése, ebben segítünk mi neked!

Szerző: Vágó Gabriella