Pillanatok az életünkből

pillanatok

Pillanatok az életünkből

 

pillanatok

Hozzávalók:

Eszközök:

Díszítési technika:

Elkészítés:

  1. Előmelegítjük a sütőt alul-felül sütésre állítva 175 C-on és elkészítjük a 4 tojásos piskóta ( 15 cm átmérőjű torta), 8 tojásos piskóta (torta) a 25 cm átmérőjű tortaformában, 12 tojásos piskóta (35 cm átmérőjű torta) törekedve arra, hogy kb. 7,5 cm magas legyen. Hagyjuk sütőrácsra téve kihűlni, majd szeleteljük lapjában és töltsük meg ízlés szerinti krémmel, majd kenjük körbe is a spatulával és a tortadíszítő állvány segítségével az ízlés szerinti fehér krémmel.
  2. Helyezzük a tortaállványra az elkészített tortáinkat a leírás alapján tortaállvány összeillesztése.
  3. Készítsük el a No. 21 tip (csillag) kinyomócső vagy No. 1 E tip kinyomócsővel a kagyló mintát a torta oldalára és felülről lefelé a torta tetejére. Az No. 4 tip (kicsi gömb) kinyomócsővel pedig kis gömböcskéket helyezünk el a torta tetején lévő kagylók aljára.
  4. Végül, ha szeretnénk hozzáadhatjuk a fotókat a tortaállványunk elválasztó oszlopaihoz.

 

Minden hozzávalót és kelléket egy helyen megtalálsz és beszerezhetsz, itt az Édes Ízek oldalán a Termékeink menüpontban. Legyen minél kényelmesebb, átláthatóbb és egyszerűbb a hozzávalók beszerzése, ebben segítünk mi neked!

 

 

Szerző: Eniko / Taged as friss