Rózsákkal borított torta

rózsás-torta

Rózsákkal borított torta

Hozzávalók:

Eszközök:

Díszítési technika:

Elkészítés:

  1. Előmelegítjük a sütőt alul-felül sütésre állítva 175 C-on és elkészítjük a rózsákkal borított tortánkhoz a 2 x 4 tojásos piskóta ( 15 cm átmérőjű torta), 2 x 8 tojásos piskóta ( 25 cm átmérőjű torta), törekedve arra, hogy kb. 9-10 cm magas legyen, amikor a két egyforma méretű piskótát krémmel összeillesztünk. Hagyjuk sütőrácsra téve kihűlni, majd szeleteljük lapjában és töltsük meg ízlés szerinti krémmel, majd kenjük körbe is a spatulával és a tortadíszítő állvány segítségével az ízlés szerinti vanília kivonattal ízesített fehér krémmel. Itt olvashatod a helyes technikát: torta egyenletes bevonásának technikája. Helyezzük a tortákat méretükkel megegyező tortakartonra. Majd a leírás szerinti állítsuk össze a tortát a tortaállvány összeállítása.
  2. A vanília kivonattal ízesített fehér krémmel készítsük el a rózsákkal borított torták mentén az No. 352 tip (levél) kinyomócsővel pedig leveleket.
  3. Majd jöhenek a  rózsaszín gél állagú ételszínezővel színezett krémmel és az No. 104 tip (szirom) kinyomócsővel a tetszés szerint elszórva a rózsákat a tortákon.
  4. No. 352 tip (levél) kinyomócsővel pedig közvetlenül a rózsák tövéhez készítsük el a világoszöld gél állagú ételszínezővel színezett krémünkkel a leveleket.

 

Minden hozzávalót és kelléket egy helyen megtalálsz és beszerezhetsz, itt az Édes Ízek oldalán a Termékeink menüpontban vagy a piros linkekre kattintva. Legyen minél kényelmesebb, átláthatóbb és egyszerűbb a hozzávalók beszerzése, ebben segítünk mi neked!

 

 

Szerző: Eniko