Rózsaszín, réteges szívtorta

HeEaLaFe_42691 3

Rózsaszín, réteges szívtorta

HeEaLaFe_42691 3

Hozzávalók:

Eszközök:

Elkészítés:

  1. Süssük és hűtsük ki a tésztát. Süssünk 5 réteg szív alakú tésztalapot, majd hűtőrácson hűtsük ki.
  2. Színezzük a krémet. A pink és a rózsaszín gél segítségével készítsünk 3 különböző árnyalatú rózsaszín krémet 1/3-1/3 bögrényit.
  3. Állítsuk össze a habzsákokat. A habzsákokat lásuk el a felsorolt díszítőcsövekkel és mindegyik habzsákot töltsük meg egy-egy árnyalatú krémmel.
  4. Rakjuk össze a tortát. Úgy rétegezzük a lapokat, hogy közé töltsük véletlenszerűen a különböző díszítőcsövekkel és árnyalatokkal, csillagokat, pontokat és rozettákat.
  5. Díszítsük a torta tetejét. A legfelső tészta teljes tetejét díszítsük a rózsaszín különböző árnyalatával csillagokkal, gömbökkel, rozettákkal.

Minden hozzávalót és kelléket egy helyen megtalálsz és beszerezhetsz, itt az Édes Ízek oldalán a Termékeink menüpontban. Legyen minél kényelmesebb, átláthatóbb és egyszerűbb a hozzávalók beszerzése, ebben segítünk mi neked!

Szerző: Vágó Gabriella