Rózsával díszített torta

01

Rózsával díszített torta

Hozzávalók:   

Eszközök:

Díszítési technika:

Elkészítés:

  1. Előző nap elkészítjük az 1 adag vajkrémünkből,(piros ételszínezővel színezünk) a kis rózsákat a díszítési technika alapján (rózsa technika) és hagyjuk száradni egy éjszakán át.
  2. Készítjük el a 6 tojásos piskótát a szív alakú sütőformában sütve, majd rácsra téve hűtsük ki, majd vágjuk félbe és töltsük meg az ízlésünknek megfelelő krémmel, és illesszük össze a két piskótát a krém segítségével, hagyjuk hadd kössön meg. Vonjuk be körbe a tortánkat a maradék krémmel vékonyan, majd a rózsaszín ételszínezővel megszínezett 1 csomag kész fehér fondanttal vonjuk be a tortát a (díszítés technika szerint torta bevonása fondanttal.)
  3. Jöhet a díszítés! Töltsük a fél adag vaníliás vajkrémünket a Habzsákba  és az No. 4 kinyomócsővel rajzoljunk csiga ház formákat a fondantra, majd az No. 12 tip kinyomócső segítségével nyomjunk díszítő gömböket a torta szegélyére.
  4. Végül az előző nap elkészített virágokat vagy a kész rózsákat helyezzük a torta közepére és a maradék vajkrémünket világoszöld ételszínező színezve egy-két levélkét helyezzünk el a rózsák közé No. 352 tip levél kinyomócsővel.

 

Minden hozzávalót és kelléket egy helyen megtalálsz és beszerezhetsz, itt az Édes Ízek oldalán a Termékeink menüpontba. Legyen minél kényelmesebb, átláthatóbb és egyszerűbb a hozzávalók beszerzése, ebben segítünk mi neked!

Szerző: Eniko