Sütőtököcske kekszek

keksz

Sütőtököcske kekszek

 

 

Hozzávalók:

Eszközök:

Díszítési technika:

Elkészítés:

1. Lépés:

Elkészítjük a kedvenc keksz tésztánkat, kinyújtjuk és kiszúróval kiszaggatjuk, majd sütőben 10-12 perc alatt megsütjük és hagyjuk kihűlni. Majd a sablont a Kettős végű fekete cukoríró filctollal megrajzoljuk az arcocskát.

2. Lépés:

Elkészítjük a Color Flow mixet és színezzük a narancssárga gél állagú ételszínezővel, majd Habzsákba töltjük és az No. 2-es díszítőcsővel megrajzoljuk a tököcske körvonalait és hagyjuk fél órát száradni. Majd a fekete gél állagú ételszínezővel színezett Flow icing-gal kitöltjük a szemet, szájat és az orr részt.

3. Lépés:

Folytatjuk a tököcske kitöltését a Flow icing-al. Ha szeretnénk, hogy minél domborúbb legyen, akkor egy picit hagyjuk folyékonyabbra a flow icing-ot.

4. Lépés:

Miután megszáradt a Color Flow Icing, akkor készítsük el az No. 2-es díszítőcsővel és a levélzöld állagú ételszínező színezett Color Flow Icing-gal a tököcske szárát és leveleit.

 

Az ötletet és a képeket a http://www.sweetsugarbelle.com-nak köszönhetjük!

Minden hozzávalót és kelléket egy helyen megtalálsz és beszerezhetsz, itt az Édes Ízek oldalán aTermékeink menüpontban vagy a piros linkekre kattintva. Legyen minél kényelmesebb, átláthatóbb és egyszerűbb a hozzávalók beszerzése, ebben segítünk mi neked! 

 

 

 

Szerző: Eniko