Szuper gazdag vörösboros brownie

ReWiBrHa_42691 3

Szuper gazdag vörösboros brownie

ReWiBrFe_42691

Hozzávalók:

Eszközök:

Elkészítés:

  1. Melegítsük elő a sütőt 180% C-ra. Fújjuk ki a tepsit sütőforma leválasztó spray-val. Osszuk ketté a Candy Melts csokoládé pasztillát. Az egyik felét olvasszuk fel a másikat tegyük félre a díszítéshez.
  2. Egy edényben nagy lángon tegyük fel forrni az egy csésze vörösbort, főzzük kb. 10 percig. A hőt vegyük közepesre és adjuk hozzá a borhoz a vajat, a barna cukrot, a sót és a kakaóport, kevergessük amíg teljesen folyékony lesz. Vegyük le a tűzről az edény és gyorsan adjuk hozzá a tojásokat és a vaníliát. Keverjük amíg egynemű lesz. Ezután adjuk hozzá a felolvasztott Candy Melts-et, Végül adjuk hozzá a lisztet és addig keverjük amíg fényes és egynemű tésztát kapunk. Öntsük az előkészített tepsibe és süssük kb. 24-26 percig. Tű próbával ellenőrizzük, hogy megsült-e.
  3. Hagyjuk hűlni a tepsiben, majd hűtőrácson teljesen hűtsük ki. Végül a szív alakú kiszúróval szaggassuk ki a szíveket.
  4. Amikor ezzel elkészültünk akkor a maradék Candy Melts-et a 2 evőkanál vörösborral helyezzük egy edénybe és mikrohullámú sütőben olvasszuk össze. Tálaláskor ezzel a csoki öntettel csorgassuk le a szív brownie-kat.

Minden hozzávalót és kelléket egy helyen megtalálsz és beszerezhetsz, itt az Édes Ízek oldalán a Termékeink menüpontban. Legyen minél kényelmesebb, átláthatóbb és egyszerűbb a hozzávalók beszerzése, ebben segítünk mi neked!

Szerző: Vágó Gabriella