Tejszínes mascarpone krém

piros

Tejszínes mascarpone krém

Hozzávalók 12 db-hoz:

10 dkg porcukor
6 dkg szoba hőmérsékletű vaj
25 dkg mascarpone krémsajt
1/2 teáskanál vanília kivonat
2 dl habtejszín
piros szívecskés szórócukor
No. 1M díszítőcső
habzsák

Díszítés technika:

Cupcake díszítése habzsákkal – csavar mintha technikája

Elkészítés:

1. Mérjük ki egy tálba a hozzávalókat a tejszínen kívül, és lassú fokozaton kézi habverővel keverjük össze, habosítsuk kicsit.

2. A 2 dl tejszínt egy kevés cukorral verjük kemény habbá, majd óvatos mozdulatokkal keverjük a mascarponés alapunkhoz.

3. Az No. 1M díszítőcsövet helyezzük a habzsákunkba, és töltsük 1/4-ig habzsákunkat az előre tejszínes mascarpone krémmel, majd díszítsük a muffinunkat csavar minta segítségével.

Minden hozzávalót és kelléket egy helyen megtalálsz és beszerezhetsz, itt az Édes Ízek oldalán a Termékeink menüpontban. Legyen minél kényelmesebb, átláthatóbb és egyszerűbb a hozzávalók beszerzése, ebben segítünk mi neked!

Szerző: Eniko