Szalag rózsával díszített málnás torta

11111

Szalag rózsával díszített málnás torta

 

Hozzávalók:   

Eszközök:

Díszítési technika: szalag rózsa technika, fodor technika

Elkészítés:

  1. Előző nap elkészítjük az 1 adag vajkrémünkből, (rózsaszín ételszínezővel színezünk) a kis rózsaszín szalag rózsákat  szalag rózsa technika segítségével és hagyjuk száradni egy éjszakán át.
  2. Készítjük el a 6 tojásos piskótát a szív alakú sütőformában sütve, majd rácsra téve hűtsük ki, majd vágjuk félbe és töltsük meg az málnás krémmel, és illesszük össze a két piskótát a krém segítségével, hagyjuk hadd kössön meg. Vonjuk be a fehér fondantunkkal, amit a rózsaszín ételszínezővel előtte megszínezünk. (Segítség itt)
  3. Jöhet a díszítés! Készítsük el a fél adag vajkrémet és a habzsákba fehér vajkrémet töltünk majd a No. 104-es kinyomócsővel körbe fodrozzuk a tortánkat.
  4. Rakjuk a szem helyére az előző nap elkészített szalagrózsákat, majd azok köré a fehér korongokat, melyek közepét az No. 4 tip kinyomócsővel kilukasztjuk.

 

Minden hozzávalót és kelléket egy helyen megtalálsz és beszerezhetsz, itt az Édes Ízek oldalán a Termékeink menüpontba. Legyen minél kényelmesebb, átláthatóbb és egyszerűbb a hozzávalók beszerzése, ebben segítünk mi neked!

Szerző: Eniko