Valentin napi gofri torta

Galentine_Waffle_Cake

Valentin napi gofri torta

Galentine_Waffle_Cake

Hozzávalók:

Eszközök:

Elkészítés:

 1. Készítsük el a gofrit. A recept előírásainak megfelelően keverjük be a gofri tésztáját, színezzük rózsaszín géllel sötét rózsaszínre. Süssünk ki 5 gofrit. Hűtsük ki hűtőrácson.
 2. Rétegezzük a gofrit. A kemény habbá vert cukrászhabbal rétegezzük egymásra  a kihűlt gofrikat. A legfelső tetejét ne kenjük be.
 3. Színezzük a habot. Egy 1 M-es díszítőcsővel szereljünk fel egy habzsákot, tegyünk bele 3,4 csésze habot és tegyük félre a hűtőbe.
  A maradék habot osszuk el 5 egyenlő részre tálakban.
  Kombináljuk a rózsaszínt az égszínkék géllel, hogy megkapjuk a kívánt rózsaszínt.
  Kombináljuk a narancsot a pirossal és az ekrü géllel, hogy megkapjuk a kívánt narancssárgát.
  Kombináljuk a királykék, az égszínkék és az ekrü gélt, hogy megkapjuk a kívánt kék színt.
  Kombináljuk a fenyő zöld és a királykék gélt, hogy megkapjuk a kívánt zöld színt.
  Kombináljuk a lila és az égszínkék gélt, hogy megkapjuk a kívánt lila színt.
  Az így rendelkezésünkre álló színkombinációkkal színezzük a tejszínhabunkat rózsaszínre, narancssárgára, kékre, zöldre és lilára. Vigyázzunk, hogy csak pasztellszínt érjünk el!
 4. Díszítsük a gofri tortát. Készítsünk elő 5 db habzsákot 1 M díszítőcsövekkel. Töltsük meg őket a különböző színű habokkal. Vegyük elő a félretett fehér habot is. És a színekkel felváltva nyomjunk örvényeket a tortánk szélére körbe.

Minden hozzávalót és kelléket egy helyen megtalálsz és beszerezhetsz, itt az Édes Ízek oldalán a Termékeink menüpontban. Legyen minél kényelmesebb, átláthatóbb és egyszerűbb a hozzávalók beszerzése, ebben segítünk mi neked!

Szerző: Vágó Gabriella