Állítható, egyenletes krém simító - fém
Átlagos értékelés: | Nem értékelt |
A sarkos élű, egyenletes oldalú és tetejű torták készítése bizony sok gyakorlást igényel, hogy a torta minden felületén szép, hibátlan felszínű legyen, | |
Elérhetőség: | Elfogyott |
Szállítási díj: | 1.050 Ft |
|
Leírás
A sarkos élű, egyenletes oldalú és tetejű torták készítése bizony sok gyakorlást igényel, hogy a torta minden felületén szép, hibátlan felszínű legyen, ezt a profik is tudják.
Ha viszont van egy kis segítségünk, bátran használjuk a tökéletes eredmény eléréséhez az állítható magasságú, azaz különböző nagyságú tortákhoz a krém simítót. Az állítható krém simító használata során az oldalát és a torta tetejét egy időben formázzuk tökéletesre.
Méret:
A fogóval ellátott rész mérete:
30 cm hosszú
A másik rész mérete:
15 cm hosszú
Anyaga:fém és műanyag
Termékkód: t05058
Leírás és Paraméterek
A sarkos élű, egyenletes oldalú és tetejű torták készítése bizony sok gyakorlást igényel, hogy a torta minden felületén szép, hibátlan felszínű legyen, ezt a profik is tudják.
Ha viszont van egy kis segítségünk, bátran használjuk a tökéletes eredmény eléréséhez az állítható magasságú, azaz különböző nagyságú tortákhoz a krém simítót. Az állítható krém simító használata során az oldalát és a torta tetejét egy időben formázzuk tökéletesre.
Méret:
A fogóval ellátott rész mérete:
30 cm hosszú
A másik rész mérete:
15 cm hosszú
Anyaga:fém és műanyag
Termékkód: t05058
Vélemények
Hasonló termékek
Szilikon nyújtólap, nyújtódeszka, mely az adott munkafelületen nem csúszkál, de ettől függetlenül a felülete egyáltalán nem tapad,így könnyen tisztítható és higiénikus.
A felületén felrajzolt koncentrikus körök segítségével centiméterben és inchben is ellenőrizhetjük a sütemények méretét.
Fondant gyöngysor készítő forma, anyaga: szilikon.
A forma mérete: 28 cm hosszú, 4 cm magas
Szilikon rózsa készítő esküvői tortákhoz. Nyújtsuk ki a fondantot vagy marcipánt 3-4 mm vastagságra, majd nyomkodjuk bele a masszát a szilikon rózsa készítő táblába, és már fel is helyezhetjük a torta oldalára.
Szép, elegáns megjelenést biztosít a tortáknak.