Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Mini málnás cupcake

Mini málnás cupcake

Hozzávalók:

  • 1 teáskanál vanília kivonat
  • Nonpareils – fehér
  • Roppanós cukorgyöngy – fehér
  • 2 csésze liszt
  • 1 teáskanál sütőpor
  • 1 csésze puha vaj a tésztába + 1 csésze vaj a krémhez
  • 1 csésze kristálycukor
  • 2 tojás
  • 2/3 csésze tej a tésztába + 3-3 evőkanál a krémbe
  • 1 csésze liofilizált (fagyasztva szárított) málna
  • 4 csésze porcukor

Eszközök:

Elkészítés:

  1. Melegítsük elő a sütőt 180°C-ra. Béleljük ki a mini muffin sütőt a kapszlikkal.
  2. Egy közepes tálban keverjük össze a lisztet, sütőport és a sót.
  3. Egy nagy tálban habosítsuk ki a vajat a kristálycukorral. Keverjük bele a tojásokat és a vaníliát. Majd felváltva adagoljuk hozzá a lisztes keveréket és a tejet. Ha elkészült a tésztánk akkor töltsük 2/3 részig a muffin kapszlikba.
  4. Süssük kb. 11-13 percig vagy tűpróbáig. A sütőből kivéve hűtőrácsra helyezve hagyjuk a formába 5 percig hűlni. Majd a formából kivéve hagyjuk a rácson teljesen kihűlni.
  5. A vajkrémhez először a liofilizált málnát konyhai aprítóban őröljük egészen finom porrá. A málna port keverjük össze a porcukorral.
  6. Egy nagy tálban a vajat habosítsuk ki. Majd a málnás cukros keveréket csészénként keverjük hozzá és a 2 vagy ha szükséges 3 evőkanál tejet.
  7. A kész vajkrémet tegyük no. 6B díszítőcsővel felszerelt habzsákba. A kihűlt muffinok tetejére nyomjunk 1-1 málnás vajkrém csillagot.
  8. Díszítsük őket a cukorgyönggyel és nonpareilssel.

Minden hozzávalót és kelléket egy helyen megtalálsz és beszerezhetsz, itt az Édes Ízek oldalán a Termékeink menüpontban. Legyen minél kényelmesebb, átláthatóbb és egyszerűbb a hozzávalók beszerzése, ebben segítünk mi neked!

Keresés