Arany tojás torta

 

Hozzávalók:

Eszközök:

Elkészítés:

  1. Készítsük el a tortát. A recept leírása alapján süssük meg a tortánkat. töltsük be és hűtsük le.
  2. Színezzük a vajkrémet.  Készítsük el a vajkrémet a recept előírásai alapján és színezzük.Keverjük a citromsárga és az aranysárga gélt a sárga színhez. A fenyő zöldet egy kis királykékkel a zöldhöz, A lilát egy kis királykékkel a lilához. Készítsünk 1/4 -1/4 csésze sárga, zöld, rózsaszín és lila vajkrémet. Plusz 1/4 csésze lila vajkrémet töltsünk egy no, 2 D díszítőcsővel ellátott habzsákba. A többi vajkrémet hagyjuk fehéren.
  3. Díszítsük a csoki tojásokat. A kész csoki tojások egyik oldalát fújjuk le arany sprayvel, hagyjuk megszáradni. Száradás után fordítsuk meg fújjuk le a másik felét, hagyjuk azt is megszáradni.
  4. Díszítsük fel a tortát. Fehér vajkrémmel vonjuk be a torta oldalát és tetejét nagy spatulával simítsuk el szépen. Egy kis spatula segítségével vigyük fel a torta oldalára véletlenszerűen a színes vajkrémeket. A lila vajkrémmel a habzsákból csillagozuk körbe a torta tetejét és szórjuk meg a nonpareilssel. Végül helyezzük a tortára az arany tojásokat.

Minden hozzávalót és kelléket egy helyen megtalálsz és beszerezhetsz, itt az Édes Ízek oldalán a Termékek menüpontban. Legyen minél kényelmesebb, átláthatóbb és egyszerűbb a hozzávalók beszerzése, ebben segítünk mi neked!