Bozontos szív torta

 

Hozzávalók:

Eszközök:

Díszítési technika:

Elkészítés:

  1. Süssük meg a tortát. Készítsük el a tésztát a receptünk utasítása szerint. Süssük meg és hűtsük ki.
  2. Készítsük el a morzsakabátot. Készítsük el a vajkrémet a recept leírása alapján. 3 1/2 csészét színezzünk rózsaszínre a pink ételszínezővel. Töltsük meg a halvány rózsaszín krémmel a tortát és vonjuk vele körbe. A maradék krémet tegyük félre a későbbre.
  3. Színezzük a krémet. Színezzünk 1/2-1/2 csésze vajkrémet. Készítsünk a karácsony pirost és a pinket kombinálva egy adag sötét rózsaszínt. A narancssárgát és a pinket kombinálva egy sötét és egy világos korall színt. Aztán 1/2 csésze türkizt. Az égszínkékkel egy adag világosabb és egy adag sötétebb kéket. A lilával egy adag világos és egy adag sötét lilát. A pinkkel 1/2 csésze rózsaszínt. És hagyjunk fehéret is.
  4. Készítsük elő a habzsákokat! Készítsünk elő a 11 színhez 11 habzsákot no. 233-as díszítőcsővel. Ás töltsük be a különböző színekkel.
  5. Díszítsük a tortát. Váltakozó színekkel díszítsük ki a tortánkat fű technikával.

Minden hozzávalót és kelléket egy helyen megtalálsz és beszerezhetsz, itt az Édes Ízek oldalán a Termékek menüpontban. Legyen minél kényelmesebb, átláthatóbb és egyszerűbb a hozzávalók beszerzése, ebben segítünk mi neked!