Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Callebaut fehér csokoládé - 400 gr

Ár:
4.990 Ft
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Callebaut belga fehér csokoládé, 28%-os kakaó szárazanyag-tartalommal. Prémium minőségű belga fehér csokoládé, krémes, tejes és vanília ízzel.
Elérhetőség: Elfogyott
Szállítási díj: 1.050 Ft
Menny.:db

Ingyenes szállítás 25.000 Ft feletti rendelés esetén

Szállítással kapcsolatos információk:

  • akár 24 órán belül,
  • 1090  Ft-tól (PACKETA, MPL vagy GLS),
  • Ingyenes szállítás 25.000 Ft feletti rendelés és előreutalás esetén (kivéve torta)!

Leírás

Callebaut belga fehér csokoládé, 28%-os kakaó szárazanyag-tartalommal. Prémium minőségű belga fehér csokoládé, krémes, tejes és vanília ízzel.

Használati útmutató

A felhasználás céljától függően a csokoládét felhasználás előtt előkristályosítani (temperálni) szükséges. Sokoldalúan használható desszertek, bonbonok és fagylaltok készítéséhez.

Összetevők: cukor, kakaóvaj, zsíros tejpor, emulgeálószer, szójalecitin, természetes vanília aroma, só


Termékkód: 170002

Tömeg: 400 gr

FEHÉR CSOKOLÁDÉ KRÉM 

Fehér csokoládé krém

Hozzávalók:

Elkészítés:

  1. glükózszirupot házilag is el tudod készíteni. 250g cukrot 110ml vízzel és egy csipet citromsavval vagy egy kávéskanál ecettel lassú tűzön, folytonos keverés mellett, kb. 15-20 perc alatt főzd mézsűrűségűre. Az esetleges szennyeződések elkerülése érdekében fontos, hogy fém kanállal kevergesd. Az így elkészített glükózszirup befőttesüvegben akár egy évig is eltárolható.
  2. glükózszirupot melegítsd meg mikrohullámú sütőben, hogy dolgozni tudj vele, majd keverd el jól a tojássárgájával.
  3. A tejet forrald fel a tejszínnel, majd először csak egy keveset, utána pedig a teljes mennyiséget folyamatos keverés mellett keverd hozzá a tojáshoz. Tedd vissza melegedni. Folyamatos keverés mellett melegítsd 85°C-ig, de vigyázz, hogy ne forrald fel.
  4. zselatinlapot áztasd pár percre hideg vízbe, majd nyomkodd ki. A felfőzött krémalaphoz add hozzá a kinyomkodott zselatinlapot, majd öntsd a 320g Callebaut W2 fehér csokoládéra és egyneműsítsd botmixer segítségével.
  5. Az elkészült fehér csokoládés krémet töltsd tálakba és jól lehűtve tálald.

Leírás és Paraméterek

Callebaut belga fehér csokoládé, 28%-os kakaó szárazanyag-tartalommal. Prémium minőségű belga fehér csokoládé, krémes, tejes és vanília ízzel.

Használati útmutató

A felhasználás céljától függően a csokoládét felhasználás előtt előkristályosítani (temperálni) szükséges. Sokoldalúan használható desszertek, bonbonok és fagylaltok készítéséhez.

Összetevők: cukor, kakaóvaj, zsíros tejpor, emulgeálószer, szójalecitin, természetes vanília aroma, só


Termékkód: 170002

Tömeg: 400 gr

FEHÉR CSOKOLÁDÉ KRÉM 

Fehér csokoládé krém

Hozzávalók:

Elkészítés:

  1. glükózszirupot házilag is el tudod készíteni. 250g cukrot 110ml vízzel és egy csipet citromsavval vagy egy kávéskanál ecettel lassú tűzön, folytonos keverés mellett, kb. 15-20 perc alatt főzd mézsűrűségűre. Az esetleges szennyeződések elkerülése érdekében fontos, hogy fém kanállal kevergesd. Az így elkészített glükózszirup befőttesüvegben akár egy évig is eltárolható.
  2. glükózszirupot melegítsd meg mikrohullámú sütőben, hogy dolgozni tudj vele, majd keverd el jól a tojássárgájával.
  3. A tejet forrald fel a tejszínnel, majd először csak egy keveset, utána pedig a teljes mennyiséget folyamatos keverés mellett keverd hozzá a tojáshoz. Tedd vissza melegedni. Folyamatos keverés mellett melegítsd 85°C-ig, de vigyázz, hogy ne forrald fel.
  4. zselatinlapot áztasd pár percre hideg vízbe, majd nyomkodd ki. A felfőzött krémalaphoz add hozzá a kinyomkodott zselatinlapot, majd öntsd a 320g Callebaut W2 fehér csokoládéra és egyneműsítsd botmixer segítségével.
  5. Az elkészült fehér csokoládés krémet töltsd tálakba és jól lehűtve tálald.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek

4.990 Ft
Callebaut belga tejcsokoládé, 33,6%-os kakaó szárazanyag-tartalommal. Prémium minőségű belga tejcsokoládé, harmonikus tejes-, kakaós-, és karamellás ízzel.
4.290 Ft
Tojás alakú sütőforma,és sütemények készítéséhez. Anyaga: kiváló minőségű szilikonból készült termék, mellyel egyszerre 12 sütőtököt készíthetünk.
4.090 Ft
Valódi belga csokoládéból készült 70%-os kakaó szárazanyag tartalommal készült étcsokoládé pasztilla.
3.990 Ft
Erős polikarbonát bonbon forma, mely kiválóan alkalmas bonbonok, csokoládés desszertek készítéséhez, jó minőségű, magas kakaó tartalmú csokoládéval.
3.990 Ft

Erős polikarbonát bonbon forma, mely kiválóan alkalmas bonbonok, csokoládés desszertek készítéséhez, jó minőségű, magas kakaó tartalmú csokoládéval. Egyszerre 32 db bonbont lehet vele készíteni.

Méretek: 27,33 cm x 13,4 cm.

3.990 Ft

Erős polikarbonát bonbon forma, mely kiválóan alkalmas bonbonok, csokoládés desszertek készítéséhez, jó minőségű, magas kakaó tartalmú csokoládéval. Egyszerre 10 db szív alakú bonbont lehet vele készíteni.

Méretek: 27,33 cm x 13,4 cm.

3.990 Ft
Erős polikarbonát bonbon forma, mely kiválóan alkalmas bonbonok, csokoládés desszertek készítéséhez, jó minőségű, magas kakaó tartalmú csokoládéval.
3.990 Ft
24 részes polikarbonát bonbon forma.

Keresés