Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Callebaut ruby tejcsokoládé - 400 gr

Ár:
8.890 Ft
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Callebaut ruby tejcsokoládé, 33,6%-os kakaó szárazanyag-tartalommal. Prémium minőségű belga csokoládé, mely egyedi színét és gyümölcsös ízét kizárólag a készítéséhez felhasznált különleges kakaóbab természetes összetevőinek köszönheti.
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: 1.090 Ft
Menny.:db

Ingyenes szállítás 25.000 Ft feletti rendelés esetén

Szállítással kapcsolatos információk:

  • akár 24 órán belül,
  • 1190  Ft-tól (PACKETA, MPL vagy GLS),
  • Ingyenes szállítás 25.000 Ft feletti rendelés és előreutalás esetén (kivéve torta)!

Leírás

Callebaut ruby tejcsokoládé, 33,6%-os kakaó szárazanyag-tartalommal. Prémium minőségű belga csokoládé, mely egyedi színét és gyümölcsös ízét kizárólag a készítéséhez felhasznált különleges kakaóbab természetes összetevőinek köszönheti.

Használati útmutató

A felhasználás céljától függően a csokoládét felhasználás előtt előkristályosítani (temperálni) szükséges. Sokoldalúan használható desszertek, bonbonok és fagylaltok készítéséhez.

Felhívjuk Megrendelőink figyelmét arra, hogy a nyári hónapokban a meleg miatt a szállító cégek ( MPL, PACKETA, GLS) nem tudnak hűtést biztosítani a csokoládék számára, így előfordulhat, hogy a csokoládék a szállítás alatt megolvadhatnak. Kérjük ezt mérlegelni megrendelés előtt, mert reklamációt erre nézve nem áll módunkban elfogani! Köszönjük!

Összetevők: cukor, kakaóvaj, sovány tejpor, zsíros tejpor, kakaómassza, emulgeálószer, szójalecitin, természetes vanília aroma


Termékkód: 170002

Tömeg: 400 gr

RUBY CSOKOLÁDÉS SAJTTORTA 

Ruby csokoládés sajttorta

Hozzávalók a tésztához:

Hozzávalók a ruby töltelékhez:

Elkészítés:

  1. A vajat keverd össze a cukorral.
  2. Add hozzá a mandulát, a sót és a vaníliamagot.
  3. Apránként keverd hozzá a tojást is.
  4. Végül szitáld bele a lisztet.
  5. Az elkészült tésztát nyújtsd 2mm vastagra, és formázd tart sütőforma karikába, majd 165°C-os sütőben 25 perc alatt süsd készre.
  6. Callebaut RB1 ruby csokoládét olvaszd fel.
  7. A tejszínt verd habbá a cukorral.
  8. A krémsajtot keverd hozzá a felolvasztott Callebaut RB1 ruby csokoládéhoz, majd óvatosan forgasd bele a tejszínhabot és megszilárdulásig pihentesd hűtőszekrényben.
  9. A krémet díszítőcsővel ( no. 1A) ellátott eldobható habzsákból töltsd a kihűlt tart sütőforma alapokba és díszítsd tetszés szerint.

Leírás és Paraméterek

Callebaut ruby tejcsokoládé, 33,6%-os kakaó szárazanyag-tartalommal. Prémium minőségű belga csokoládé, mely egyedi színét és gyümölcsös ízét kizárólag a készítéséhez felhasznált különleges kakaóbab természetes összetevőinek köszönheti.

Használati útmutató

A felhasználás céljától függően a csokoládét felhasználás előtt előkristályosítani (temperálni) szükséges. Sokoldalúan használható desszertek, bonbonok és fagylaltok készítéséhez.

Felhívjuk Megrendelőink figyelmét arra, hogy a nyári hónapokban a meleg miatt a szállító cégek ( MPL, PACKETA, GLS) nem tudnak hűtést biztosítani a csokoládék számára, így előfordulhat, hogy a csokoládék a szállítás alatt megolvadhatnak. Kérjük ezt mérlegelni megrendelés előtt, mert reklamációt erre nézve nem áll módunkban elfogani! Köszönjük!

Összetevők: cukor, kakaóvaj, sovány tejpor, zsíros tejpor, kakaómassza, emulgeálószer, szójalecitin, természetes vanília aroma


Termékkód: 170002

Tömeg: 400 gr

RUBY CSOKOLÁDÉS SAJTTORTA 

Ruby csokoládés sajttorta

Hozzávalók a tésztához:

Hozzávalók a ruby töltelékhez:

Elkészítés:

  1. A vajat keverd össze a cukorral.
  2. Add hozzá a mandulát, a sót és a vaníliamagot.
  3. Apránként keverd hozzá a tojást is.
  4. Végül szitáld bele a lisztet.
  5. Az elkészült tésztát nyújtsd 2mm vastagra, és formázd tart sütőforma karikába, majd 165°C-os sütőben 25 perc alatt süsd készre.
  6. Callebaut RB1 ruby csokoládét olvaszd fel.
  7. A tejszínt verd habbá a cukorral.
  8. A krémsajtot keverd hozzá a felolvasztott Callebaut RB1 ruby csokoládéhoz, majd óvatosan forgasd bele a tejszínhabot és megszilárdulásig pihentesd hűtőszekrényben.
  9. A krémet díszítőcsővel ( no. 1A) ellátott eldobható habzsákból töltsd a kihűlt tart sütőforma alapokba és díszítsd tetszés szerint.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek

8.790 Ft
Kiváló minőségű fehércsokoládé cseppek, melyeket bátran süthettek sütőben, tehetitek kekszekbe, fánkba, muffinba, cupcake-be, vagy keverhetitek a torta krémekbe is.
7.990 Ft
Callebaut Gold – belga fehér csokoládé karamellel, 30,4% kakaó szárazanyag-tartalommal. Prémium minőségű belga csokoládé, különlegesen krémes és lágy, tejszínes, vajas, karamellás ízzel.
7.690 Ft
Callebaut belga étcsokoládé, 70%-os kakaó szárazanyag-tartalommal. Prémium minőségű belga étcsokoládé, erőteljes kakaós ízzel, vaníliás ízjegyekkel.
7.290 Ft
Valódi belga csokoládéból készült 70%-os kakaó szárazanyag tartalommal készült étcsokoládé pasztilla.
6.990 Ft
Callebaut belga étcsokoládé, 70%-os kakaó szárazanyag-tartalommal. Prémium minőségű belga étcsokoládé, erőteljes kakaós ízzel, vaníliás ízjegyekkel.
6.990 Ft
Callebaut belga fehér csokoládé, 28%-os kakaó szárazanyag-tartalommal. Prémium minőségű belga fehér csokoládé, krémes, tejes és vanília ízzel.
6.990 Ft
Callebaut belga étcsokoládé, 54,5%-os kakaó szárazanyag-tartalommal. Prémium minőségű belga étcsokoládé, erőteljes kakaós ízzel, vaníliás ízjegyekkel.
6.890 Ft
Callebaut belga tejcsokoládé, 33,6%-os kakaó szárazanyag-tartalommal. Prémium minőségű belga tejcsokoládé, harmonikus tejes-, kakaós-, és karamellás ízzel.

Keresés