Callebaut ruby tejcsokoládé - 400 gr
Átlagos értékelés: | Nem értékelt |
Callebaut ruby tejcsokoládé, 33,6%-os kakaó szárazanyag-tartalommal. Prémium minőségű belga csokoládé, mely egyedi színét és gyümölcsös ízét kizárólag a készítéséhez felhasznált különleges kakaóbab természetes összetevőinek köszönheti. | |
Elérhetőség: | Elfogyott |
Szállítási díj: | 1.050 Ft |
|
Leírás
Callebaut ruby tejcsokoládé, 33,6%-os kakaó szárazanyag-tartalommal. Prémium minőségű belga csokoládé, mely egyedi színét és gyümölcsös ízét kizárólag a készítéséhez felhasznált különleges kakaóbab természetes összetevőinek köszönheti.
Használati útmutató
A felhasználás céljától függően a csokoládét felhasználás előtt előkristályosítani (temperálni) szükséges. Sokoldalúan használható desszertek, bonbonok és fagylaltok készítéséhez.
Összetevők: cukor, kakaóvaj, sovány tejpor, zsíros tejpor, kakaómassza, emulgeálószer, szójalecitin, természetes vanília aroma
Termékkód: 170002
Tömeg: 400 gr
RUBY CSOKOLÁDÉS SAJTTORTA
Hozzávalók a tésztához:
- 65g porcukor
- 15g szeletelt mandula
- 100g vaj
- 2g só
- vaníliamag
- 40g egész tojás
- 190g finomliszt
- 12g sütőpor
- 3g só
- Tart sütőforma
- eldobható habzsák
- díszítőcső- no. 1A
Hozzávalók a ruby töltelékhez:
- 200g Callebaut RB1 ruby csokoládé
- 200g tejszín
- 200g porcukor
- 400g krémsajt
Elkészítés:
- A vajat keverd össze a cukorral.
- Add hozzá a mandulát, a sót és a vaníliamagot.
- Apránként keverd hozzá a tojást is.
- Végül szitáld bele a lisztet.
- Az elkészült tésztát nyújtsd 2mm vastagra, és formázd tart sütőforma karikába, majd 165°C-os sütőben 25 perc alatt süsd készre.
- A Callebaut RB1 ruby csokoládét olvaszd fel.
- A tejszínt verd habbá a cukorral.
- A krémsajtot keverd hozzá a felolvasztott Callebaut RB1 ruby csokoládéhoz, majd óvatosan forgasd bele a tejszínhabot és megszilárdulásig pihentesd hűtőszekrényben.
- A krémet díszítőcsővel ( no. 1A) ellátott eldobható habzsákból töltsd a kihűlt tart sütőforma alapokba és díszítsd tetszés szerint.
Leírás és Paraméterek
Callebaut ruby tejcsokoládé, 33,6%-os kakaó szárazanyag-tartalommal. Prémium minőségű belga csokoládé, mely egyedi színét és gyümölcsös ízét kizárólag a készítéséhez felhasznált különleges kakaóbab természetes összetevőinek köszönheti.
Használati útmutató
A felhasználás céljától függően a csokoládét felhasználás előtt előkristályosítani (temperálni) szükséges. Sokoldalúan használható desszertek, bonbonok és fagylaltok készítéséhez.
Összetevők: cukor, kakaóvaj, sovány tejpor, zsíros tejpor, kakaómassza, emulgeálószer, szójalecitin, természetes vanília aroma
Termékkód: 170002
Tömeg: 400 gr
RUBY CSOKOLÁDÉS SAJTTORTA
Hozzávalók a tésztához:
- 65g porcukor
- 15g szeletelt mandula
- 100g vaj
- 2g só
- vaníliamag
- 40g egész tojás
- 190g finomliszt
- 12g sütőpor
- 3g só
- Tart sütőforma
- eldobható habzsák
- díszítőcső- no. 1A
Hozzávalók a ruby töltelékhez:
- 200g Callebaut RB1 ruby csokoládé
- 200g tejszín
- 200g porcukor
- 400g krémsajt
Elkészítés:
- A vajat keverd össze a cukorral.
- Add hozzá a mandulát, a sót és a vaníliamagot.
- Apránként keverd hozzá a tojást is.
- Végül szitáld bele a lisztet.
- Az elkészült tésztát nyújtsd 2mm vastagra, és formázd tart sütőforma karikába, majd 165°C-os sütőben 25 perc alatt süsd készre.
- A Callebaut RB1 ruby csokoládét olvaszd fel.
- A tejszínt verd habbá a cukorral.
- A krémsajtot keverd hozzá a felolvasztott Callebaut RB1 ruby csokoládéhoz, majd óvatosan forgasd bele a tejszínhabot és megszilárdulásig pihentesd hűtőszekrényben.
- A krémet díszítőcsővel ( no. 1A) ellátott eldobható habzsákból töltsd a kihűlt tart sütőforma alapokba és díszítsd tetszés szerint.
Vélemények
Hasonló termékek
Erős polikarbonát bonbon forma, mely kiválóan alkalmas bonbonok, csokoládés desszertek készítéséhez, jó minőségű, magas kakaó tartalmú csokoládéval. Egyszerre 10 db szív alakú bonbont lehet vele készíteni.
Méretek: 27,33 cm x 13,4 cm.
Erős polikarbonát bonbon forma, mely kiválóan alkalmas bonbonok, csokoládés desszertek készítéséhez, jó minőségű, magas kakaó tartalmú csokoládéval. Egyszerre 10 db dísztábla alakú bonbont lehet vele készíteni.
Méretek: 27,33 cm x 13,4 cm.
Erős polikarbonát bonbon forma, mely kiválóan alkalmas bonbonok, csokoládés desszertek készítéséhez, jó minőségű, magas kakaó tartalmú csokoládéval. Egyszerre 10 db szív alakú bonbont lehet vele készíteni.
Méretek: 27,33 cm x 13,4 cm.
Erős polikarbonát bonbon forma, mely kiválóan alkalmas bonbonok, csokoládés desszertek készítéséhez, jó minőségű, magas kakaó tartalmú csokoládéval. Egyszerre 32 db bonbont lehet vele készíteni.
Méretek: 27,33 cm x 13,4 cm.