Callebaut ruby tejcsokoládé - 400 gr
Átlagos értékelés: | Nem értékelt |
Callebaut ruby tejcsokoládé, 33,6%-os kakaó szárazanyag-tartalommal. Prémium minőségű belga csokoládé, mely egyedi színét és gyümölcsös ízét kizárólag a készítéséhez felhasznált különleges kakaóbab természetes összetevőinek köszönheti. | |
Elérhetőség: | Raktáron |
Szállítási díj: | 1.090 Ft |
|
Leírás
Callebaut ruby tejcsokoládé, 33,6%-os kakaó szárazanyag-tartalommal. Prémium minőségű belga csokoládé, mely egyedi színét és gyümölcsös ízét kizárólag a készítéséhez felhasznált különleges kakaóbab természetes összetevőinek köszönheti.
Használati útmutató
A felhasználás céljától függően a csokoládét felhasználás előtt előkristályosítani (temperálni) szükséges. Sokoldalúan használható desszertek, bonbonok és fagylaltok készítéséhez.
Felhívjuk Megrendelőink figyelmét arra, hogy a nyári hónapokban a meleg miatt a szállító cégek ( MPL, PACKETA, GLS) nem tudnak hűtést biztosítani a csokoládék számára, így előfordulhat, hogy a csokoládék a szállítás alatt megolvadhatnak. Kérjük ezt mérlegelni megrendelés előtt, mert reklamációt erre nézve nem áll módunkban elfogani! Köszönjük!
Összetevők: cukor, kakaóvaj, sovány tejpor, zsíros tejpor, kakaómassza, emulgeálószer, szójalecitin, természetes vanília aroma
Termékkód: 170002
Tömeg: 400 gr
RUBY CSOKOLÁDÉS SAJTTORTA
Hozzávalók a tésztához:
- 65g porcukor
- 15g szeletelt mandula
- 100g vaj
- 2g só
- vaníliamag
- 40g egész tojás
- 190g finomliszt
- 12g sütőpor
- 3g só
- Tart sütőforma
- eldobható habzsák
- díszítőcső- no. 1A
Hozzávalók a ruby töltelékhez:
- 200g Callebaut RB1 ruby csokoládé
- 200g tejszín
- 200g porcukor
- 400g krémsajt
Elkészítés:
- A vajat keverd össze a cukorral.
- Add hozzá a mandulát, a sót és a vaníliamagot.
- Apránként keverd hozzá a tojást is.
- Végül szitáld bele a lisztet.
- Az elkészült tésztát nyújtsd 2mm vastagra, és formázd tart sütőforma karikába, majd 165°C-os sütőben 25 perc alatt süsd készre.
- A Callebaut RB1 ruby csokoládét olvaszd fel.
- A tejszínt verd habbá a cukorral.
- A krémsajtot keverd hozzá a felolvasztott Callebaut RB1 ruby csokoládéhoz, majd óvatosan forgasd bele a tejszínhabot és megszilárdulásig pihentesd hűtőszekrényben.
- A krémet díszítőcsővel ( no. 1A) ellátott eldobható habzsákból töltsd a kihűlt tart sütőforma alapokba és díszítsd tetszés szerint.
Leírás és Paraméterek
Callebaut ruby tejcsokoládé, 33,6%-os kakaó szárazanyag-tartalommal. Prémium minőségű belga csokoládé, mely egyedi színét és gyümölcsös ízét kizárólag a készítéséhez felhasznált különleges kakaóbab természetes összetevőinek köszönheti.
Használati útmutató
A felhasználás céljától függően a csokoládét felhasználás előtt előkristályosítani (temperálni) szükséges. Sokoldalúan használható desszertek, bonbonok és fagylaltok készítéséhez.
Felhívjuk Megrendelőink figyelmét arra, hogy a nyári hónapokban a meleg miatt a szállító cégek ( MPL, PACKETA, GLS) nem tudnak hűtést biztosítani a csokoládék számára, így előfordulhat, hogy a csokoládék a szállítás alatt megolvadhatnak. Kérjük ezt mérlegelni megrendelés előtt, mert reklamációt erre nézve nem áll módunkban elfogani! Köszönjük!
Összetevők: cukor, kakaóvaj, sovány tejpor, zsíros tejpor, kakaómassza, emulgeálószer, szójalecitin, természetes vanília aroma
Termékkód: 170002
Tömeg: 400 gr
RUBY CSOKOLÁDÉS SAJTTORTA
Hozzávalók a tésztához:
- 65g porcukor
- 15g szeletelt mandula
- 100g vaj
- 2g só
- vaníliamag
- 40g egész tojás
- 190g finomliszt
- 12g sütőpor
- 3g só
- Tart sütőforma
- eldobható habzsák
- díszítőcső- no. 1A
Hozzávalók a ruby töltelékhez:
- 200g Callebaut RB1 ruby csokoládé
- 200g tejszín
- 200g porcukor
- 400g krémsajt
Elkészítés:
- A vajat keverd össze a cukorral.
- Add hozzá a mandulát, a sót és a vaníliamagot.
- Apránként keverd hozzá a tojást is.
- Végül szitáld bele a lisztet.
- Az elkészült tésztát nyújtsd 2mm vastagra, és formázd tart sütőforma karikába, majd 165°C-os sütőben 25 perc alatt süsd készre.
- A Callebaut RB1 ruby csokoládét olvaszd fel.
- A tejszínt verd habbá a cukorral.
- A krémsajtot keverd hozzá a felolvasztott Callebaut RB1 ruby csokoládéhoz, majd óvatosan forgasd bele a tejszínhabot és megszilárdulásig pihentesd hűtőszekrényben.
- A krémet díszítőcsővel ( no. 1A) ellátott eldobható habzsákból töltsd a kihűlt tart sütőforma alapokba és díszítsd tetszés szerint.