Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Candy corn sajttorta

Candy corn sajttorta

Hozzávalók:

Eszközök:

Elkészítés:

  1. A kekszes réteget nyomkodjuk a tortaforma aljába. Keverjünk ki dupla adag sajttorta krémet.
  2. Helyezzük a keksz tésztára a sakktorta szett köreit, amit előtte alaposan fújjunk le formaleválasztó spray-vel. A középső részbe töltsük a tészta 1/4-ét, hogy kitöltse a formát. A megmaradt tésztát színezzük citromsárgára és töltsük a külső gyűrűbe. Végül a megmaradt krémet színezzük narancssárgával és töltsük a középső gyűrűbe. Óvatosan távolítsuk el a gyűrűt. Spatula segítségével egyengessük el a tortánk tetejét. Tegyük hűtőbe amíg megköt a krém.
  3. citromsárga és az aranysárga színt összekeverhetjük a ragyogó szín érdekében.

Videós segítség:

 

 

Minden hozzávalót és kelléket egy helyen megtalálsz és beszerezhetsz, itt az Édes Ízek oldalán a Termékek menüpontban. Legyen minél kényelmesebb, átláthatóbb és egyszerűbb a hozzávalók beszerzése, ebben segítünk mi neked!

Tartalomhoz tartozó címkék: halloween-es sütemények

Keresés